Konyaaltı Sahili Yürüyüş Yolu'nu kapattılar

GÜNDEM 09.08.2023 - 18:39, Güncelleme: 09.08.2023 - 18:39
 

Konyaaltı Sahili Yürüyüş Yolu'nu kapattılar

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili işletmeler, gürültü ve çevre kirliliği, sahilin halka açık bölümlerinin işgali gibi nedenlerden dolayı ziyaretçileri tarafından ve sosyal medyadan çok fazla tepki almaya başladı.

haberimizvar.net- Son zamanlarda Konyaaltı Sahili'nde işletmelerle ilgili artan sorunlar, sahil alanının doğal güzelliklerine ve huzuruna gölge düşürmeye başlamış durumda. Sahil boyunca yerleştirilen şezlonglar ve şemsiyelerin denize sıfır konulması, alanlarının genişletilmesi gibi konulardaki şikayetler giderek artıyor. Bu durum hem sahilin güzelliğini bozuyor hem de ziyaretçilerin rahatını olumsuz yönde etkiliyor. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa göre, işletmelerin alanlarını genişletebilmeleri için yürüyüş yolunun sınırlarını işgal ettiği gözler önüne seriliyor. Vatandaş Konyaaltı Sahili Yürüyüş Yolu'nda yürürken birden yol kesiliyor. Bu fütursuzca işgal Konyaaltı Sahili'nin denetimsizliğini ortaya koyuyor.  
Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili işletmeler, gürültü ve çevre kirliliği, sahilin halka açık bölümlerinin işgali gibi nedenlerden dolayı ziyaretçileri tarafından ve sosyal medyadan çok fazla tepki almaya başladı.

haberimizvar.net- Son zamanlarda Konyaaltı Sahili'nde işletmelerle ilgili artan sorunlar, sahil alanının doğal güzelliklerine ve huzuruna gölge düşürmeye başlamış durumda. Sahil boyunca yerleştirilen şezlonglar ve şemsiyelerin denize sıfır konulması, alanlarının genişletilmesi gibi konulardaki şikayetler giderek artıyor. Bu durum hem sahilin güzelliğini bozuyor hem de ziyaretçilerin rahatını olumsuz yönde etkiliyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa göre, işletmelerin alanlarını genişletebilmeleri için yürüyüş yolunun sınırlarını işgal ettiği gözler önüne seriliyor. Vatandaş Konyaaltı Sahili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Konyaaltı Sahili Yürüyüş Yolu'nda yürürken birden yol kesiliyor. Bu fütursuzca işgal Konyaaltı Sahili'nin denetimsizliğini ortaya koyuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.