Konyaaltı Sahili’nde 1 kuruşları yok!

GÜNDEM 10.09.2019 - 15:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konyaaltı Sahili’nde 1 kuruşları yok!

Antalya Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Başkan Böcek, “Konyaaltı sahil ihalesini alan firmanın sahilde 1 kuruşu bile yok” dedi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanan mecliste gündeme Konyaaltı ve Boğaçay’ı geldi. Konyaaltı ve Boğaçay için ne kadar temizlik harcaması yapıldığını soran AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Tanır’a cevap Başkan Böcek’ten geldi. TEMİZLİĞİNE 10 MİLYON 780 BİN LİRA Konyaaltı Sahili ile Boğaçayı’nın temizliği için yıllık 10 milyon 780 bin lira ödeme yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Siyasi tartışma yaratmak istemiyorum ancak ASAT’ın eski yöneticisi Faruk Karaçay, Boğaçay’ın temizlenmediğini Türel’in projesi olduğu için kurutulduğunu söyledi. Temizliğin başında Türel’in adamı duruyor, gidin sorun. Temizlik yapmayın diye kimseye bir şey demedim, demem de…” dedi. BANKAYA YATIRSAK 50 MİLYON LİRA Konyaaltı Sahili’nin yap- işlet- devret modeliyle ihale edilmesine karşın güvenlik, çöp ve temizliğini Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını vurgulayan Başkan Böcek, “Bunlar sizlerin parası. İhaleyi alan firmanın (Alkoçlar - Senatalya Turizm) Konyaaltı Sahili’nde 1 kuruşu bile yok. 254 milyonu bankaya yatırsaydık yıllık 50 milyon lira alırdık” diye konuştu. TANIR: ÇÖZÜME HAZIRIZ Başkan Böcek’in bu açıklamasına karşın AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tanır, gerek Boğaçayı ile ilgili gerek Konyaaltı Sahili’yle ilgili işbirliği ve çözüme hazır olduklarını kaydetti.
Antalya Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Başkan Böcek, “Konyaaltı sahil ihalesini alan firmanın sahilde 1 kuruşu bile yok” dedi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında toplanan mecliste gündeme Konyaaltı ve Boğaçay’ı geldi. Konyaaltı ve Boğaçay için ne kadar temizlik harcaması yapıldığını soran AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Tanır’a cevap Başkan Böcek’ten geldi.

TEMİZLİĞİNE 10 MİLYON 780 BİN LİRA

Konyaaltı Sahili ile Boğaçayı’nın temizliği için yıllık 10 milyon 780 bin lira ödeme yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Siyasi tartışma yaratmak istemiyorum ancak ASAT’ın eski yöneticisi Faruk Karaçay, Boğaçay’ın temizlenmediğini Türel’in projesi olduğu için kurutulduğunu söyledi. Temizliğin başında Türel’in adamı duruyor, gidin sorun. Temizlik yapmayın diye kimseye bir şey demedim, demem de…” dedi.

BANKAYA YATIRSAK 50 MİLYON LİRA

Konyaaltı Sahili’nin yap- işlet- devret modeliyle ihale edilmesine karşın güvenlik, çöp ve temizliğini Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını vurgulayan Başkan Böcek, “Bunlar sizlerin parası. İhaleyi alan firmanın (Alkoçlar - Senatalya Turizm) Konyaaltı Sahili’nde 1 kuruşu bile yok. 254 milyonu bankaya yatırsaydık yıllık 50 milyon lira alırdık” diye konuştu.

TANIR: ÇÖZÜME HAZIRIZ

Başkan Böcek’in bu açıklamasına karşın AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tanır, gerek Boğaçayı ile ilgili gerek Konyaaltı Sahili’yle ilgili işbirliği ve çözüme hazır olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.