Konyaaltı, yeni koristler yetiştirecek

YEREL 06.10.2021 - 11:40, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:40
 

Konyaaltı, yeni koristler yetiştirecek

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarına yeni koristler yetiştirecek.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası olan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'ni yaşatmak, sahip çıkmak ve icra edilmesi amacıyla bünyesinde bulunan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları için koristler yetiştirecek. Seçme sınavıyla alınacak koristlerin 18-60 yaş aralığında ve Antalya'da yaşıyor olma şartı aranıyor. Eğitimler hafta içi 2 günü geçmeyecek şekilde ve mesai saatleri dışında planlanacak. Eğitimlere katılım zorunlu tutulurken, sınavı kazanan kursiyerlerin bir yıl içerisinde gerçekleşecek konserlerin ve etkinliklerin en az üçte ikisine katılma şartı bulunuyor. Online yapılacak ön başvurular, 10 Ekim'de sona erecek.  MÜZİK KONYAALTI'NA ÇOK YAKIŞIYOR  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Müzik Akademisi'nin yanı sıra koroların da Antalya'da güzel işlere imza atacağını söyledi. Müzik etkinliklerinin Konyaaltı'na çok yakıştığına vurgu yapan Başkan Esen, belediye olarak müzik eğitimlerine önem verdiklerini kaydetti. Profesyonel müzisyenler eşliğinde sanata ilgi duyanlar için eğitim programları hazırladıklarını aktaran Başkan Esen, kalitenin her yıl arttığını vurguladı. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları için yapılacak seçmelere gönüllüleri davet eden Başkan Esen, "Zamanınız ve ilginiz varsa seçmelere katılmanızı öneririm. İşinde uzman hocalarımızla inanıyorum icra edeceğiniz sanat ile çok daha kaliteli zaman geçirecek, hayatınıza yeni bir enerji katacaksınız" diye konuştu.
Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarına yeni koristler yetiştirecek.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası olan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği'ni yaşatmak, sahip çıkmak ve icra edilmesi amacıyla bünyesinde bulunan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları için koristler yetiştirecek. Seçme sınavıyla alınacak koristlerin 18-60 yaş aralığında ve Antalya'da yaşıyor olma şartı aranıyor. Eğitimler hafta içi 2 günü geçmeyecek şekilde ve mesai saatleri dışında planlanacak. Eğitimlere katılım zorunlu tutulurken, sınavı kazanan kursiyerlerin bir yıl içerisinde gerçekleşecek konserlerin ve etkinliklerin en az üçte ikisine katılma şartı bulunuyor. Online yapılacak ön başvurular, 10 Ekim'de sona erecek.

 MÜZİK KONYAALTI'NA ÇOK YAKIŞIYOR

 Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Müzik Akademisi'nin yanı sıra koroların da Antalya'da güzel işlere imza atacağını söyledi. Müzik etkinliklerinin Konyaaltı'na çok yakıştığına vurgu yapan Başkan Esen, belediye olarak müzik eğitimlerine önem verdiklerini kaydetti. Profesyonel müzisyenler eşliğinde sanata ilgi duyanlar için eğitim programları hazırladıklarını aktaran Başkan Esen, kalitenin her yıl arttığını vurguladı. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları için yapılacak seçmelere gönüllüleri davet eden Başkan Esen, "Zamanınız ve ilginiz varsa seçmelere katılmanızı öneririm. İşinde uzman hocalarımızla inanıyorum icra edeceğiniz sanat ile çok daha kaliteli zaman geçirecek, hayatınıza yeni bir enerji katacaksınız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.