Konyaaltı'na yeni bir yönetim anlayışı getireceğiz

SİYASET 18.12.2023 - 16:57, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:06
 

Konyaaltı'na yeni bir yönetim anlayışı getireceğiz

CHP Konyaaltı belediye başkan aday adayı Müge Gezginci Ünsal, CHP'nin değişen vizyonuna uygun, emekçi, liyakat sahibi ve genç bir kadın olarak yola çıktığını belirterek, Konyaaltı'nı yepyeni bir yönetim anlayışı ile buluşturmayı hedef seçtiğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı belediye başkan adayı Avukat Müge Gezginci Ünsal, turizmin gözbebeği Konyaaltı'nı herhangi bir aracıya gerek duymadan, uluslararası fuarda tanıtacaklarını, Konyaaltı'nı tüm dünyanın konuşacağı bir konuma taşıyacağını söyledi. Ünsal, " Turizmin yanında bir tarım kenti olan Konyaaltı'nda yaş sebze ve meyvelerin yüzde 90'nın bozularak zayi olmasını önlemek için kurutma tesisleri kuracağız. Dünyaca ünlü tarım kredi kooperatiflerine uzman heyetler göndererek, ilçemizde pilot bölgeler kuracağız. Böylece istihdam sağlanarak, kırsaldan kente göçü engelleyeceğiz. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile işbirliği yaparak, kadınlar, çocuklar, gençler, engelliler ve dezavantajlı grupların içinde bulundukları koşulları iyileştireceğiz. Antalya'nın kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarında Türkiye'de ilk 5'şe giriyor olması nedeniyle Antalya Barosu aracılığıyla kurulan şiddet önleme merkezini aktif hale getireceğiz" dedi. CHP'den Konyaaltı belediye başkan aday adaylığını açıklayan Müge Gezginci Ünsal, halktan kopmayan, halkın içinde ve her zaman dertlerine çare bulmaya çalışan bir belediye başkanı olarak, mahallelerde periyodik olarak halk günleri düzenleyeceklerini, sosyal belediyecilik çalışmalarını yaparken, belediyeciliğin asli görevleri olan çöp toplama, yol yapımı, parkların bakımı gibi belediyecilik unsurlarını da ihmal etmeyeceklerini vurguladı.
CHP Konyaaltı belediye başkan aday adayı Müge Gezginci Ünsal, CHP'nin değişen vizyonuna uygun, emekçi, liyakat sahibi ve genç bir kadın olarak yola çıktığını belirterek, Konyaaltı'nı yepyeni bir yönetim anlayışı ile buluşturmayı hedef seçtiğini söyledi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı belediye başkan adayı Avukat Müge Gezginci Ünsal, turizmin gözbebeği Konyaaltı'nı herhangi bir aracıya gerek duymadan, uluslararası fuarda tanıtacaklarını, Konyaaltı'nı tüm dünyanın konuşacağı bir konuma taşıyacağını söyledi. Ünsal, " Turizmin yanında bir tarım kenti olan Konyaaltı'nda yaş sebze ve meyvelerin yüzde 90'nın bozularak zayi olmasını önlemek için kurutma tesisleri kuracağız. Dünyaca ünlü tarım kredi kooperatiflerine uzman heyetler göndererek, ilçemizde pilot bölgeler kuracağız.

Böylece istihdam sağlanarak, kırsaldan kente göçü engelleyeceğiz. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile işbirliği yaparak, kadınlar, çocuklar, gençler, engelliler ve dezavantajlı grupların içinde bulundukları koşulları iyileştireceğiz. Antalya'nın kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarında Türkiye'de ilk 5'şe giriyor olması nedeniyle Antalya Barosu aracılığıyla kurulan şiddet önleme merkezini aktif hale getireceğiz" dedi. CHP'den Konyaaltı belediye başkan aday adaylığını açıklayan Müge Gezginci Ünsal, halktan kopmayan, halkın içinde ve her zaman dertlerine çare bulmaya çalışan bir belediye başkanı olarak, mahallelerde periyodik olarak halk günleri düzenleyeceklerini, sosyal belediyecilik çalışmalarını yaparken, belediyeciliğin asli görevleri olan çöp toplama, yol yapımı, parkların bakımı gibi belediyecilik unsurlarını da ihmal etmeyeceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.