Konyaaltı'nda 39 mahalleye 75 bin Türk Bayrağı dağıtıldı

GÜNDEM 26.10.2023 - 17:13, Güncelleme: 26.10.2023 - 17:13
 

Konyaaltı'nda 39 mahalleye 75 bin Türk Bayrağı dağıtıldı

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 39 mahalleye yaklaşık 75 bin Türk bayrağı dağıtarak ilçeyi kırmızı beyazla süsledi. Belediye ayrıca ilçedeki sokak, cadde ve siteleri de bayraklarla donattı

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, bir yandan vatandaşlara yaklaşık 75 bin bayrak dağıtırken diğer yandan cadde ve sokakları donatmaya devam ediyor. Konyaaltı'nda 100. yıl coşkusunun her evde yaşanması için, ilçenin kent merkezinden kırsal bölgelerine kadar Türk bayrağı dağıtımı süreceği belirtildi. Mahalle muhtarlıkları, pazar yerleri ve kentin işlek noktalarında bayrak dağıtımının devam edeceği bildirilirken, ilçe sakinleri bayrak kampanyasından dolayı belediyeye teşekkür etti. Bayraklarını alan vatandaşlar, "Yaşasın Cumhuriyet. Cumhuriyet özgürlüktür, Atatürk sayesinde" diyerek duygularını tek cümle ile dile getirdi. OKULLARA 25 BİN BAYRAK Öte yandan Konyaaltı Belediyesi, Antalya Valiliği genelgesi doğrultusunda 100'üncü yıl baskılı 25 bin Türk bayrağını okullara dağıttı. Belediyenin oluşturduğu ekipler, gün boyunca okulları ve sokakları tek tek gezerek ilçenin dört bir yanında bayrak dağıtımına devam etti. Cumhuriyet'in 100. yılını her zamankinden daha büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını aktaran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “1923 yılında Türk halkı büyük bir değişim ve büyük bir yenilikle, artık kurucu iradenin bir ailede değil milletin kendisinde olduğu bir yönetim şekline kavuştu. Türk kadınının, bugün emsalleri olan tüm İslam ülkelerindekinden çok daha özgür bir ortamda olması ve geleceğini daha aydınlık görebilmesi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sayesindedir. Bizler, Ata'mızın torunları ve evlatları olarak sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını korumakla değil, Cumhuriyet'in niteliklerini korumakla da yükümlüyüz" dedi.
Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 39 mahalleye yaklaşık 75 bin Türk bayrağı dağıtarak ilçeyi kırmızı beyazla süsledi. Belediye ayrıca ilçedeki sokak, cadde ve siteleri de bayraklarla donattı

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, bir yandan vatandaşlara yaklaşık 75 bin bayrak dağıtırken diğer yandan cadde ve sokakları donatmaya devam ediyor. Konyaaltı'nda 100. yıl coşkusunun her evde yaşanması için, ilçenin kent merkezinden kırsal bölgelerine kadar Türk bayrağı dağıtımı süreceği belirtildi. Mahalle muhtarlıkları, pazar yerleri ve kentin işlek noktalarında bayrak dağıtımının devam edeceği bildirilirken, ilçe sakinleri bayrak kampanyasından dolayı belediyeye teşekkür etti. Bayraklarını alan vatandaşlar, "Yaşasın Cumhuriyet. Cumhuriyet özgürlüktür, Atatürk sayesinde" diyerek duygularını tek cümle ile dile getirdi.

OKULLARA 25 BİN BAYRAK

Öte yandan Konyaaltı Belediyesi, Antalya Valiliği genelgesi doğrultusunda 100'üncü yıl baskılı 25 bin Türk bayrağını okullara dağıttı. Belediyenin oluşturduğu ekipler, gün boyunca okulları ve sokakları tek tek gezerek ilçenin dört bir yanında bayrak dağıtımına devam etti. Cumhuriyet'in 100. yılını her zamankinden daha büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını aktaran Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “1923 yılında Türk halkı büyük bir değişim ve büyük bir yenilikle, artık kurucu iradenin bir ailede değil milletin kendisinde olduğu bir yönetim şekline kavuştu. Türk kadınının, bugün emsalleri olan tüm İslam ülkelerindekinden çok daha özgür bir ortamda olması ve geleceğini daha aydınlık görebilmesi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sayesindedir. Bizler, Ata'mızın torunları ve evlatları olarak sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını korumakla değil, Cumhuriyet'in niteliklerini korumakla da yükümlüyüz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.