Konyaaltı’nda bayramlaşma

YEREL 23.06.2023 - 19:57, Güncelleme: 23.06.2023 - 19:57
 

Konyaaltı’nda bayramlaşma

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle tek tek bayramlaştı. Başkan Esen, belediye çalışanlarının sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi. Kurban Bayramı dolayısıyla personel ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizen Başkan Esen, ‘’Her fırsatta belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz. Bugün de Kurban Bayramı öncesinde bir araya geldik. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve müdürlerimiz ile birlikte tüm mesai arkadaşlarımızın bayramını kutladık’’ şeklinde konuştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle tek tek bayramlaştı. Başkan Esen, belediye çalışanlarının sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla personel ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizen Başkan Esen, ‘’Her fırsatta belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz. Bugün de Kurban Bayramı öncesinde bir araya geldik. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve müdürlerimiz ile birlikte tüm mesai arkadaşlarımızın bayramını kutladık’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.