Konyaaltı’nda deprem olursa…

GÜNDEM 29.09.2019 - 16:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konyaaltı’nda deprem olursa…

Konyaaltı Belediyesi bir deprem ya da afet olduğunda ilçedeki acil toplanma yerlerini açıkladı. Başkan Semih Esen, ‘deprem çantası’ uyarısında da bulundu.

HABERİMİZ VAR – Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bir deprem veya afet olması durumunda ilçedeki acil durum toplanma alanlarını açıkladı. İstanbul’da yaşanan 5.9 şiddetindeki depremden sonra başlayan acil toplanma yerleri tartışması yerel yönetimlerin bu konudaki hazırlıklarını da gündeme getirmiştir. Son günlerde ülkemizde yaşanan depremler nedeni ile her türlü hazırlığı yapmak durumunda olduklarını belirten Başkan Esen, “Gerçekleşmemesi en büyük temennimiz olan depremin yaşanması halinde, size en yakın afet ve acil durum toplanma alanına ulaşabilmeniz için, ilçemizde bulunan başlıca toplanma alanlarını görselde belirttik” dedi. İŞTE ACİL TOPLANMA YERLERİ Aynı zamanda, e-devlet aracılığı ile Konyaaltı’ndaki diğer toplanma alanlarının yerlerine daha ayrıntılı ulaşılabileceğini söyleyen Esen, “Sizlerden ricamız, her türlü afet ve acil durumlar için evde her an ulaşabileceğiniz bir yerde olacak şekilde ‘deprem çantası’ hazırlamanız” uyarısında bulundu. Konyaaltı Belediyesi tarafından acil toplanma yerleri olarak Siteler 23 Nisan Çocuk Parkı, Liman Pazar Yeri, Gürsu Pazar Yeri, Arapsuyu Pazar Yeri, Altınkum Pazar Yeri, Konyaaltı Kent Meydanı ve Uncalı Pazar Yeri gösterildi. 
Konyaaltı Belediyesi bir deprem ya da afet olduğunda ilçedeki acil toplanma yerlerini açıkladı. Başkan Semih Esen, ‘deprem çantası’ uyarısında da bulundu.

HABERİMİZ VAR – Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bir deprem veya afet olması durumunda ilçedeki acil durum toplanma alanlarını açıkladı. İstanbul’da yaşanan 5.9 şiddetindeki depremden sonra başlayan acil toplanma yerleri tartışması yerel yönetimlerin bu konudaki hazırlıklarını da gündeme getirmiştir. Son günlerde ülkemizde yaşanan depremler nedeni ile her türlü hazırlığı yapmak durumunda olduklarını belirten Başkan Esen, “Gerçekleşmemesi en büyük temennimiz olan depremin yaşanması halinde, size en yakın afet ve acil durum toplanma alanına ulaşabilmeniz için, ilçemizde bulunan başlıca toplanma alanlarını görselde belirttik” dedi.

İŞTE ACİL TOPLANMA YERLERİ

Aynı zamanda, e-devlet aracılığı ile Konyaaltı’ndaki diğer toplanma alanlarının yerlerine daha ayrıntılı ulaşılabileceğini söyleyen Esen, “Sizlerden ricamız, her türlü afet ve acil durumlar için evde her an ulaşabileceğiniz bir yerde olacak şekilde ‘deprem çantası’ hazırlamanız” uyarısında bulundu. Konyaaltı Belediyesi tarafından acil toplanma yerleri olarak Siteler 23 Nisan Çocuk Parkı, Liman Pazar Yeri, Gürsu Pazar Yeri, Arapsuyu Pazar Yeri, Altınkum Pazar Yeri, Konyaaltı Kent Meydanı ve Uncalı Pazar Yeri gösterildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.