'Konyaaltı'nda engelleri kaldıracağız'

SİYASET 22.02.2024 - 10:14, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:14
 

'Konyaaltı'nda engelleri kaldıracağız'

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Engelsiz bir Konyaaltı için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, önlerine çıkan tüm engelleri kaldırmak bizim görevimiz. Daima bu bilinçle çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- Engelli bireylere verdiği destek ve bu alandaki çalışmalarıyla bilinen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’a, paralimpik halter şampiyonlarından destek ve işbirliği mesajı geldi.   CHP’nin Antalya Aday Tanıtım Toplantısı’nda Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın yanına gelerek taleplerini ileten paralimpik Türkiye halter şampiyonları, hem Büyükşehir hem de Konyaaltı başkan adaylarından destek görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Konyaaltı Belediyesi Başkan Adayı Cem Kotan da sporcuları dinledi ve bir süre sohbet etti.     “YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ” Samimi ortamda geçen sohbet sırasında Cem Kotan,  engelli bireylerin sorunlarına çözüm üretirken onların görüşlerini alacaklarını, zaten adaylık sürecinde ve  proje üretim aşamasında engelli derneklerinin temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı. Cem Kotan,  “Engelsiz bir Konyaaltı için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, önlerine çıkan tüm engelleri kaldırmak bizim görevimiz. Daima bu bilinçle çalışacağız” dedi.   “GEÇİŞ NOKTALARI PROBLEMSİZ OLMALI” Cem Kotan’la sohbet eden sporculardan Türkiye Paralimpik Halter Şampiyonu olan, ASAT Spor Kulübü’nden Simge Elif Poyraz, “Ben Cem başkanımızla Sakatlar Derneği vasıtasıyla tanıştım. Çok da memnun kaldım. Konyaaltı Belediyesi aday adayı iken tanışmıştık. Bize engellilerle ilgili yapacağı projelerden bahsetmişti” diye konuştu.Engelli vatandaşların günlük sorunlarına dikkati çeken Elif Poyraz , “Beklentimiz kaldırımların rampalarının uygun olması, geçiş noktalarımızın problemsiz olması, özellikle üst geçitlerde asansörlerin çalışıyor olması” dedi.   “BAŞKANLARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ” Bir diğer Türkiye Paralimpik Halter Şampiyonu İsmail Zeki Korkmaz ise bedensel engelli birisi olarak hem Büyükşehir hem de Konyaaltı belediyeleri açısından destek görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Şampiyon sporcu Korkmaz, “Muhittin başkanımızın desteklerini görüyoruz. Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan başkanımızın, daha öncesinde engelliler hakkında yapmış olduğu birçok projeyi ben biliyorum” dedi. Engelli sporcuların sorunlarına işaret eden İsmail Zeki Korkmaz,  “Allah nasip ederse başkanımızı seçimden sonra makamında da ziyaret edeceğiz. Engelli birisi olarak hem sporcu olarak, hem Konyaaltı’nın vatandaşı olarak görüşlerimi sunmaya hazırım” şeklinde konuştu.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Engelsiz bir Konyaaltı için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, önlerine çıkan tüm engelleri kaldırmak bizim görevimiz. Daima bu bilinçle çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- Engelli bireylere verdiği destek ve bu alandaki çalışmalarıyla bilinen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’a, paralimpik halter şampiyonlarından destek ve işbirliği mesajı geldi.
 
CHP’nin Antalya Aday Tanıtım Toplantısı’nda Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’ın yanına gelerek taleplerini ileten paralimpik Türkiye halter şampiyonları, hem Büyükşehir hem de Konyaaltı başkan adaylarından destek görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.
Konyaaltı Belediyesi Başkan Adayı Cem Kotan da sporcuları dinledi ve bir süre sohbet etti.  

 

“YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ”
Samimi ortamda geçen sohbet sırasında Cem Kotan,  engelli bireylerin sorunlarına çözüm üretirken onların görüşlerini alacaklarını, zaten adaylık sürecinde ve  proje üretim aşamasında engelli derneklerinin temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunduklarını anlattı.
Cem Kotan,  “Engelsiz bir Konyaaltı için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, önlerine çıkan tüm engelleri kaldırmak bizim görevimiz. Daima bu bilinçle çalışacağız” dedi.

 

“GEÇİŞ NOKTALARI PROBLEMSİZ OLMALI”
Cem Kotan’la sohbet eden sporculardan Türkiye Paralimpik Halter Şampiyonu olan, ASAT Spor Kulübü’nden Simge Elif Poyraz, “Ben Cem başkanımızla Sakatlar Derneği vasıtasıyla tanıştım. Çok da memnun kaldım. Konyaaltı Belediyesi aday adayı iken tanışmıştık. Bize engellilerle ilgili yapacağı projelerden bahsetmişti” diye konuştu.Engelli vatandaşların günlük sorunlarına dikkati çeken Elif Poyraz , “Beklentimiz kaldırımların rampalarının uygun olması, geçiş noktalarımızın problemsiz olması, özellikle üst geçitlerde asansörlerin çalışıyor olması” dedi.

 

“BAŞKANLARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ”
Bir diğer Türkiye Paralimpik Halter Şampiyonu İsmail Zeki Korkmaz ise bedensel engelli birisi olarak hem Büyükşehir hem de Konyaaltı belediyeleri açısından destek görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Şampiyon sporcu Korkmaz, “Muhittin başkanımızın desteklerini görüyoruz. Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan başkanımızın, daha öncesinde engelliler hakkında yapmış olduğu birçok projeyi ben biliyorum” dedi. Engelli sporcuların sorunlarına işaret eden İsmail Zeki Korkmaz,  “Allah nasip ederse başkanımızı seçimden sonra makamında da ziyaret edeceğiz. Engelli birisi olarak hem sporcu olarak, hem Konyaaltı’nın vatandaşı olarak görüşlerimi sunmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.