Konyaaltı'nda kaçak güzellik merkezine baskın

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.03.2024 - 13:14, Güncelleme: 30.03.2024 - 13:14
 

Konyaaltı'nda kaçak güzellik merkezine baskın

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz kişilerce tıbbi işlem yapıldığı, kayıt dışı ve izinsiz faaliyet gösterdiği tespit edilen Ukrayna vatandaşı D.V.'nin işlettiği güzellik merkezine baskın düzenlendi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, internet sayfaları ve sosyal medya hesapları üzerinden tespit edilen ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulan güzellik merkezlerine yönelik araştırma başlatıldı. İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek ve sadece uzman hekimler tarafından yapılabilecek tıbbi işlemleri yetkisiz, liyakatsız, kayıt dışı ve izinsiz uygulayan merkezlere baskın düzenlendi. Uluç mahallesindeki Ukrayna vatandaşı D.V.'nin işyerini İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetledi. Güzellik merkezinde yapılan aramada, 3 dolgu ürünü, 2 mezoterapi serumu, 5 lokal anestezik, 8 akupunktur iğnesi, 87 iğne ucu, ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen lazer cihazı, güzellik salonlarında kullanım yetkisini aşan güçte lazer cihazı, 3 dermapen cihazı, enjektörde içinde ne olduğu anlaşılmayan siyah renkli sıvı bulundu. Ekipler ürünlere el koyup, Ukrayna vatandaşı D.V. ve işletme hakkında adli, idari işlem başlattı. 
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz kişilerce tıbbi işlem yapıldığı, kayıt dışı ve izinsiz faaliyet gösterdiği tespit edilen Ukrayna vatandaşı D.V.'nin işlettiği güzellik merkezine baskın düzenlendi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından, internet sayfaları ve sosyal medya hesapları üzerinden tespit edilen ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulan güzellik merkezlerine yönelik araştırma başlatıldı. İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek ve sadece uzman hekimler tarafından yapılabilecek tıbbi işlemleri yetkisiz, liyakatsız, kayıt dışı ve izinsiz uygulayan merkezlere baskın düzenlendi.

Uluç mahallesindeki Ukrayna vatandaşı D.V.'nin işyerini İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetledi. Güzellik merkezinde yapılan aramada, 3 dolgu ürünü, 2 mezoterapi serumu, 5 lokal anestezik, 8 akupunktur iğnesi, 87 iğne ucu, ülkeye kaçak yollarla girdiği tespit edilen lazer cihazı, güzellik salonlarında kullanım yetkisini aşan güçte lazer cihazı, 3 dermapen cihazı, enjektörde içinde ne olduğu anlaşılmayan siyah renkli sıvı bulundu.

Ekipler ürünlere el koyup, Ukrayna vatandaşı D.V. ve işletme hakkında adli, idari işlem başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.