aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Konyaaltı’nda sanat var

YEREL 15.05.2025 - 22:06, Güncelleme: 15.05.2025 - 22:06
 

Konyaaltı’nda sanat var

Konyaaltı Sanat Evi’nin hazırladığı Bahar Sergisi’nin açılışını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Konyaaltı sanatla büyümeye devam edecek. Sanatla ve kültürle yürümeye devam edeceğiz.” dedi

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Sanat Evi tarafından düzenlenen Bahar Sergisi”, belediye ana hizmet binası fuaye alanında açıldı. Açılışı Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi. Sergi sahibi Muzaffer Emine Kasbek ve kursiyerle sergiyi gezen Başkan Kotan, emeklerinden dolayı kursiyerlere ve Kasbek’e teşekkür etti. Sergi açılışında Başkan Kotan’a sergiye özel hazırlanan bir tablo hediye edildi. Serginin 21 Mayıs’a kadar tüm ziyaretçilere açık olduğu bildirildi. SANAT VE KÜLTÜRLE YÜRÜYECEĞİZ Sanata ve sanatçılara verdikleri desteğin önemine dikkat çeken Başkan Kotan, “Bugün sizlerle burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kursiyerlerimiz ve Muzaffer hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Konyaaltı sanatla büyümeye devam edecek. Sanatla, kültürle yüremeye devam edeceğiz. Bu yolda bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Sergi Sahibi Kasbek, “Sevgili Başkanımız Cem Kotan’a bizlere bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum. Sizin isminizle yürüdüğümüz için son derece mutluyuz ve onurluyuz” ifadelerini kullandı.
Konyaaltı Sanat Evi’nin hazırladığı Bahar Sergisi’nin açılışını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Konyaaltı sanatla büyümeye devam edecek. Sanatla ve kültürle yürümeye devam edeceğiz.” dedi

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Sanat Evi tarafından düzenlenen Bahar Sergisi”, belediye ana hizmet binası fuaye alanında açıldı. Açılışı Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi. Sergi sahibi Muzaffer Emine Kasbek ve kursiyerle sergiyi gezen Başkan Kotan, emeklerinden dolayı kursiyerlere ve Kasbek’e teşekkür etti. Sergi açılışında Başkan Kotan’a sergiye özel hazırlanan bir tablo hediye edildi. Serginin 21 Mayıs’a kadar tüm ziyaretçilere açık olduğu bildirildi.

SANAT VE KÜLTÜRLE YÜRÜYECEĞİZ

Sanata ve sanatçılara verdikleri desteğin önemine dikkat çeken Başkan Kotan, “Bugün sizlerle burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kursiyerlerimiz ve Muzaffer hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğine sağlık. Konyaaltı sanatla büyümeye devam edecek. Sanatla, kültürle yüremeye devam edeceğiz. Bu yolda bizlere eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. Sergi Sahibi Kasbek, “Sevgili Başkanımız Cem Kotan’a bizlere bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyorum. Sizin isminizle yürüdüğümüz için son derece mutluyuz ve onurluyuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.