Konyaaltı'nda üretilen doğrudan halka ulaşacak

SİYASET 07.03.2024 - 10:18, Güncelleme: 07.03.2024 - 10:18
 

Konyaaltı'nda üretilen doğrudan halka ulaşacak

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı ziyaretinde tarımsal sorunlara ilişkin bir yol haritası çıkarılması önerisinde bulundu. Kotan, ayrıca kırsal bölgede yapılan üretimin marketler oluşturularak halka ulaştırılmasını planladıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, 22. Dönem CHP Milletvekili Tuncay Ercenk ile birlikte Antalya Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül ve Ragıp Gök ile bir araya gelen Kotan, tarım ve kentle ilgili projelerini paylaştı, kurumsal işbirliği önerisinde bulundu. TARIMDAN VAZGEÇEMEYİZ  Güçlü iletişimle yönetime talip olduklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, katılımcı demokrasiyi hedeflediklerini ve çeşitli kesimlerle işbirliği içerisinde kenti daha güzel hale getireceklerini söyledi.  Konyaaltı’nda tarımsal üretimin desteklenip artırılması gerektiğini kaydeden Cem Kotan, “Tarımdan vazgeçemeyiz. Tarımsal üretimin artırılması, hayvancılıktaki çalışmaların devam etmesi lazım” diye konuştu. Kırsal bölgelerin önemine işaret eden Kotan,  seçim projeleri arasında yer alan önerisini gündeme getirerek  “Konyaaltı Belediyesi’nin marketleriyle, Konyaaltı ürünlerini Konyaaltı halkıyla buluşturacağız” dedi. ÜRÜN DALINDA ÇÜRÜMESİN Tarım ve kentle ilgili projelerini de paylaşan Cem Kotan, bazı ürünlerin toplanmadan dalında kalıp çürüdüğünü anımsatarak, soğuk hava deposu gibi çalışmalarla bu ürünlerin değerlendirilmesini planladıklarını anlattı. Göreve geldikten sonra hemen ilk 3 ay içinde bir ekibin kırsalda tarama yapıp envanter çıkaracağını ve bu alanda ilgili kuruluşların görüşlerini de alacaklarını anlatan Kotan, tarama sürecinde işbirliği önerisinde bulundu. Cem Kotan, “Yol haritasını birlikte çizelim istiyoruz. Siz de bu süreci bizimle takip edin” dedi.  ÖNÜMÜZDEKİ 30 YILI TASARLAMALIYIZ Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da Cem Kotan’a başarılar diledi. Çandır, tarıma itibar kazandırmak için çalıştıklarını, yerel yönetimlerin katkısının önemli olduğunu dile getirdi. “Önümüzdeki 30 yılı tasarlayacak çalışma yapmalıyız” diyen ATB Başkanı Çandır, kurumların güçlerini birleştirmesi gerektiğini söyledi. Tarım ve kenti bir adım ileriye götürmek için her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Ali Çandır, “Birlikte hareket edersek başarırız” dedi.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’ı ziyaretinde tarımsal sorunlara ilişkin bir yol haritası çıkarılması önerisinde bulundu. Kotan, ayrıca kırsal bölgede yapılan üretimin marketler oluşturularak halka ulaştırılmasını planladıklarını anlattı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, 22. Dönem CHP Milletvekili Tuncay Ercenk ile birlikte Antalya Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül ve Ragıp Gök ile bir araya gelen Kotan, tarım ve kentle ilgili projelerini paylaştı, kurumsal işbirliği önerisinde bulundu.

TARIMDAN VAZGEÇEMEYİZ 

Güçlü iletişimle yönetime talip olduklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, katılımcı demokrasiyi hedeflediklerini ve çeşitli kesimlerle işbirliği içerisinde kenti daha güzel hale getireceklerini söyledi. 

Konyaaltı’nda tarımsal üretimin desteklenip artırılması gerektiğini kaydeden Cem Kotan, “Tarımdan vazgeçemeyiz. Tarımsal üretimin artırılması, hayvancılıktaki çalışmaların devam etmesi lazım” diye konuştu. Kırsal bölgelerin önemine işaret eden Kotan,  seçim projeleri arasında yer alan önerisini gündeme getirerek  “Konyaaltı Belediyesi’nin marketleriyle, Konyaaltı ürünlerini Konyaaltı halkıyla buluşturacağız” dedi.

ÜRÜN DALINDA ÇÜRÜMESİN

Tarım ve kentle ilgili projelerini de paylaşan Cem Kotan, bazı ürünlerin toplanmadan dalında kalıp çürüdüğünü anımsatarak, soğuk hava deposu gibi çalışmalarla bu ürünlerin değerlendirilmesini planladıklarını anlattı.

Göreve geldikten sonra hemen ilk 3 ay içinde bir ekibin kırsalda tarama yapıp envanter çıkaracağını ve bu alanda ilgili kuruluşların görüşlerini de alacaklarını anlatan Kotan, tarama sürecinde işbirliği önerisinde bulundu. Cem Kotan, “Yol haritasını birlikte çizelim istiyoruz. Siz de bu süreci bizimle takip edin” dedi. 

ÖNÜMÜZDEKİ 30 YILI TASARLAMALIYIZ

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır da Cem Kotan’a başarılar diledi. Çandır, tarıma itibar kazandırmak için çalıştıklarını, yerel yönetimlerin katkısının önemli olduğunu dile getirdi.

“Önümüzdeki 30 yılı tasarlayacak çalışma yapmalıyız” diyen ATB Başkanı Çandır, kurumların güçlerini birleştirmesi gerektiğini söyledi. Tarım ve kenti bir adım ileriye götürmek için her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Ali Çandır, “Birlikte hareket edersek başarırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.