Konyaaltı'nda 'zafer' coşkusu

YAŞAM 30.08.2019 - 10:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konyaaltı'nda 'zafer' coşkusu

Konyaaltı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren 'Mavi Akustik' ve 'Kubat' zafer coşkusu yaşattı

haberimizvar.net 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı, Konyaaltı'nda coşkuyla kutlandı. Konyaaltı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümünde düzenlediği kutlamalarda Mavi Akustik ve Kubat konser verdi. Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önündeki alanı dolduran Antalyalılar 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı. Konser, Mavi Akustik'in sahneye çıkmasıyla başladı. Ardından Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat konser verdi. Türküleri Antalyalılar için seslendiren Kubat, sahne performansıyla alkış aldı. AYDINLIK GÜNLERİN MÜJDECİSİ Konserin bir bölümünde Antalyalılara seslenen Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Tuğba Erke Bostan, “30 Ağustos, uzun süren savaş günlerinin bitişi değildir sadece, Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde genç Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık günlere yürüyüşünün başladığı gündür. 30 Ağustos saltana karşı halkın inancının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile zafere dönüştüğü gündür. Güçlü silahları olan düşmana karşı tek bir beden şeklinde mücadelenin kazandığı gündür. Türkiye Cumhuriyetini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Çünkü biz 97 yıl önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ona inanmış vatan sevdalılarından 'inanmayı' miras olarak aldık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla anar ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlarım" dedi. Konuşmaların ardından Tuğba Erke Bostan, sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Konser, hep birlikte seslendirilen İzmir Marşıyla sona erdi.
Konyaaltı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında konser veren 'Mavi Akustik' ve 'Kubat' zafer coşkusu yaşattı

haberimizvar.net 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı, Konyaaltı'nda coşkuyla kutlandı. Konyaaltı Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıldönümünde düzenlediği kutlamalarda Mavi Akustik ve Kubat konser verdi. Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önündeki alanı dolduran Antalyalılar 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı. Konser, Mavi Akustik'in sahneye çıkmasıyla başladı. Ardından Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat konser verdi. Türküleri Antalyalılar için seslendiren Kubat, sahne performansıyla alkış aldı.

AYDINLIK GÜNLERİN MÜJDECİSİ

Konserin bir bölümünde Antalyalılara seslenen Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Tuğba Erke Bostan, “30 Ağustos, uzun süren savaş günlerinin bitişi değildir sadece, Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde genç Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık günlere yürüyüşünün başladığı gündür. 30 Ağustos saltana karşı halkın inancının Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile zafere dönüştüğü gündür. Güçlü silahları olan düşmana karşı tek bir beden şeklinde mücadelenin kazandığı gündür. Türkiye Cumhuriyetini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Çünkü biz 97 yıl önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ona inanmış vatan sevdalılarından 'inanmayı' miras olarak aldık. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla anar ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlarım" dedi. Konuşmaların ardından Tuğba Erke Bostan, sanatçılara plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Konser, hep birlikte seslendirilen İzmir Marşıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.