Konyaaltı'nda Zeyna ile acil yardım tatbikatı

EĞİTİM 01.03.2024 - 11:00, Güncelleme: 01.03.2024 - 11:00
 

Konyaaltı'nda Zeyna ile acil yardım tatbikatı

Sivil Savunma Günü nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Birimi ekipleri arama kurtarma köpeği Zeyna ile Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, Sivil Savunma Günü nedeniyle bir dizi tatbikat gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Birimi ekipleri, arama kurtarma köpeği Zeyna ile Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta öğrencilere olası afetler karşısında neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Tatbikat sonunda öğrencilere, Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi'nin çocuklara yönelik hazırladığı afet bilinci konulu 'Tehlike Avcısıyız' adlı kitabı ile kumbara hediye edildi.  SİVİL SAVUNMANIN ÖNEMİ ANLATILDI Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Sinan Toprak, Sivil Savunma Günü’nde acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı için okullara gittiklerini söyledi. Toprak, “İlçemizde bulunan okullarda öğrencilerimize acil durumda neler yapmaları gerektiğini, sivil savunmanın anlam ve önemini, arama kurtarma çalışmalarının nasıl yapılması gerektiği konularında bilgi verdik. Öğrencilerimize yapmaları gerekenleri arama kurtarma köpeğimiz Zeyna ile birlikte gösterdik’’ dedi.  
Sivil Savunma Günü nedeniyle Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Birimi ekipleri arama kurtarma köpeği Zeyna ile Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, Sivil Savunma Günü nedeniyle bir dizi tatbikat gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Birimi ekipleri, arama kurtarma köpeği Zeyna ile Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta öğrencilere olası afetler karşısında neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Tatbikat sonunda öğrencilere, Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi'nin çocuklara yönelik hazırladığı afet bilinci konulu 'Tehlike Avcısıyız' adlı kitabı ile kumbara hediye edildi. 

SİVİL SAVUNMANIN ÖNEMİ ANLATILDI

Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Sinan Toprak, Sivil Savunma Günü’nde acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı için okullara gittiklerini söyledi. Toprak, “İlçemizde bulunan okullarda öğrencilerimize acil durumda neler yapmaları gerektiğini, sivil savunmanın anlam ve önemini, arama kurtarma çalışmalarının nasıl yapılması gerektiği konularında bilgi verdik. Öğrencilerimize yapmaları gerekenleri arama kurtarma köpeğimiz Zeyna ile birlikte gösterdik’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.