Konyaaltı'nda zimmet konuşuldu

YEREL 04.11.2022 - 13:16, Güncelleme: 04.11.2022 - 13:16
 

Konyaaltı'nda zimmet konuşuldu

Konyaaltı Belediyesi'nde görev yapan Ç.B. isimli kadın personelin zimmetine 487 bin lira geçirmesiyle ilgili iddialar meclis toplantısında gündeme geldi. Başkan Semih Esen, konu yargı aşamasında olduğu için meclis üyelerine basına kapalı bir toplantıda bilgi verebileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Semih Esen başkanlığında yapıldı. 10 maddelik gündem öncesi söz alan CHP Grup Sözcüsü Şevket Korkut, skuter kazalarına değindi. Korkut, skuter kullanımı hakkında gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. AKP Grup Sözcüsü Mahmut Ahı ise hükümet tarafından yatırım programına alınan 150 yataklı Konyaaltı Devlet Hastanesi hakkında bilgi verdi. ESEN'EN YATIRIM GÖNDERMESİ Ahı'yı dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Sayenizde iktidarın ilçemize yapacağı yatırımlar hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Esen'in sözleri salonda gülüşmelere neden oldu. AKP GRUBU ZİMMETİ SORDU Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre,  zimmet olayı da mecliste konuşulan ilk konulardan biri oldu. AKP Grup Sözcüsü Mahmut Ahı, 2019 yerel seçiminden önce belediyeye alınan ve belediyeye ait yaklaşık 487 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddia edilen kadın personel hakkında bilgi istedi. KAPALI TOPLANTIDA ANLATACAK Konunun yargı aşamasında olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen,  “Basına ve kamuoyuna açık bir toplantıda bu konuda bilgi veremeyeceğini söyledi. Esen, "Biz gerekli suç duyurusunda bulunduk. Konunun takipçisiyiz. Yarın (bugün) uygunsanız öğlen buluşalım ve size konunun tüm detaylarını anlatayım" dedi.  Ahı, Esen'in toplantı teklifini kabul etti. Konuşmaların ardından 10 madde mecliste görüşülerek karara bağlandı. E NE OLMUŞTU? Mart 2019 yerel seçiminden hemen önce Konyaaltı Belediyesi'ne alınan Ç.B. isimli personelin sahte diploma ile işe girdiği ve belediyeye ait 486 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddia edildi. Durumu tespit eden belediye yönetimi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Konyaaltı Belediyesi'nde görev yapan Ç.B. isimli kadın personelin zimmetine 487 bin lira geçirmesiyle ilgili iddialar meclis toplantısında gündeme geldi. Başkan Semih Esen, konu yargı aşamasında olduğu için meclis üyelerine basına kapalı bir toplantıda bilgi verebileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Semih Esen başkanlığında yapıldı. 10 maddelik gündem öncesi söz alan CHP Grup Sözcüsü Şevket Korkut, skuter kazalarına değindi. Korkut, skuter kullanımı hakkında gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi. AKP Grup Sözcüsü Mahmut Ahı ise hükümet tarafından yatırım programına alınan 150 yataklı Konyaaltı Devlet Hastanesi hakkında bilgi verdi.

ESEN'EN YATIRIM GÖNDERMESİ

Ahı'yı dinleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Sayenizde iktidarın ilçemize yapacağı yatırımlar hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Esen'in sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

AKP GRUBU ZİMMETİ SORDU

Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre,  zimmet olayı da mecliste konuşulan ilk konulardan biri oldu. AKP Grup Sözcüsü Mahmut Ahı, 2019 yerel seçiminden önce belediyeye alınan ve belediyeye ait yaklaşık 487 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddia edilen kadın personel hakkında bilgi istedi.

KAPALI TOPLANTIDA ANLATACAK

Konunun yargı aşamasında olduğunu belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen,  “Basına ve kamuoyuna açık bir toplantıda bu konuda bilgi veremeyeceğini söyledi. Esen, "Biz gerekli suç duyurusunda bulunduk. Konunun takipçisiyiz. Yarın (bugün) uygunsanız öğlen buluşalım ve size konunun tüm detaylarını anlatayım" dedi.  Ahı, Esen'in toplantı teklifini kabul etti. Konuşmaların ardından 10 madde mecliste görüşülerek karara bağlandı. E

NE OLMUŞTU?

Mart 2019 yerel seçiminden hemen önce Konyaaltı Belediyesi'ne alınan Ç.B. isimli personelin sahte diploma ile işe girdiği ve belediyeye ait 486 bin lirayı zimmetine geçirdiği iddia edildi. Durumu tespit eden belediye yönetimi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.