Köpeklere su verilen kaba kafası batırılmış, nefessiz kalmış

YEREL 05.02.2021 - 17:15, Güncelleme: 05.02.2021 - 17:17
 

Köpeklere su verilen kaba kafası batırılmış, nefessiz kalmış

Antalya'da 2 yıldır eşinden şiddet gören Büşra D.'nin avukatı Gözde Özsoy, müvekkilinin evlenip mutlu olacağı inancıyla kaçarak evlendiğini, evlilikleri boyunca şiddetin her türlüsüne maruz kaldığını anlattı.

haberimizvar.net Şüphelinin Büşra D.'nin hamilelik döneminde dahi karnına tekme attığını, eline geçen her sert cisimle şiddet uyguladığını aktaran Gözde Özsoy, bu esnada müvekkilin sesinin çıkmasını engellemek amacıyla ağzının bağlandığını söyledi. Özsoy, “Müvekkilim karşı koymaya çalıştığında şüpheli, müvekkili yasaklı ırk köpeklerinin önüne atmakla tehdit etmiştir. Müvekkilin saçından tutarak odadan odaya sürüklemiş, kafasını köpeklere su verdiği kaba batırmış ve nefessiz kalmasına neden olmuştur. En son attığı tekmede ise müvekkilimin burnu kırılmıştır. Müvekkilim şüpheli tarafından ölümle ve çocuğunu görmemekle tehdit edilmiş, her seferinde şikayetçi olmaktan vazgeçilmiştir" dedi. EVİNDE HAPİS HAYATI YAŞADI Büşra D.'ye eşi tarafından hapis hayatı yaşatıldığını vurgulayan avukatı Gözde Özsoy, “Müvekkilimin bir telefonu dahi olmamış, dışarıya çöp atmaya dahi çıkmasına izin verilmemiştir. Ailesinin de desteğiyle şikayetçi olma cesareti bulan müvekkilim olayı adli makamlara iletti. Boşanma davası açıyoruz" diye konuştu. Büşra D.'nin kendi başvurusuyla eşine 1 aylık uzaklaştırma ve tedbir kararı aldırdığını aktaran Gözde Özsoy, “Bu kapsamda alınan kararlar kendisini koruyamamaktadır. Biz de savcılığa yaptığımız suç duyurusunda tedbir talepli tutuklama için suç duyurusunda bulunduk. Büşra D. daha üst bir hukuki korumaya muhtaç olmaya açıktır" dedi. İlgili haber  
Antalya'da 2 yıldır eşinden şiddet gören Büşra D.'nin avukatı Gözde Özsoy, müvekkilinin evlenip mutlu olacağı inancıyla kaçarak evlendiğini, evlilikleri boyunca şiddetin her türlüsüne maruz kaldığını anlattı.

haberimizvar.net

Şüphelinin Büşra D.'nin hamilelik döneminde dahi karnına tekme attığını, eline geçen her sert cisimle şiddet uyguladığını aktaran Gözde Özsoy, bu esnada müvekkilin sesinin çıkmasını engellemek amacıyla ağzının bağlandığını söyledi. Özsoy, “Müvekkilim karşı koymaya çalıştığında şüpheli, müvekkili yasaklı ırk köpeklerinin önüne atmakla tehdit etmiştir. Müvekkilin saçından tutarak odadan odaya sürüklemiş, kafasını köpeklere su verdiği kaba batırmış ve nefessiz kalmasına neden olmuştur. En son attığı tekmede ise müvekkilimin burnu kırılmıştır. Müvekkilim şüpheli tarafından ölümle ve çocuğunu görmemekle tehdit edilmiş, her seferinde şikayetçi olmaktan vazgeçilmiştir" dedi.

EVİNDE HAPİS HAYATI YAŞADI

Büşra D.'ye eşi tarafından hapis hayatı yaşatıldığını vurgulayan avukatı Gözde Özsoy, “Müvekkilimin bir telefonu dahi olmamış, dışarıya çöp atmaya dahi çıkmasına izin verilmemiştir. Ailesinin de desteğiyle şikayetçi olma cesareti bulan müvekkilim olayı adli makamlara iletti. Boşanma davası açıyoruz" diye konuştu.

Büşra D.'nin kendi başvurusuyla eşine 1 aylık uzaklaştırma ve tedbir kararı aldırdığını aktaran Gözde Özsoy, “Bu kapsamda alınan kararlar kendisini koruyamamaktadır. Biz de savcılığa yaptığımız suç duyurusunda tedbir talepli tutuklama için suç duyurusunda bulunduk. Büşra D. daha üst bir hukuki korumaya muhtaç olmaya açıktır" dedi.

İlgili haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.