Korkunç kaza: 10 ölü 54 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.12.2023 - 09:36, Güncelleme: 28.12.2023 - 09:36
 

Korkunç kaza: 10 ölü 54 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR! Son yapılan açıklamaya göre; kazada ölü sayısının 11'e, yaralı sayısının ise 57'ye yükseldiği aktarıldı. VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA! Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Araçların kaldırılması ve yolun açılması için çalışmalar şu an devam ediyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili olay yeri inceleme ekibi çalışıyor. Kazanın, otomobilin TIR'a çarpmasıyla başladığı tahmin ediliyor. İlk tespitlere göre; vefat edenlerin bir kısmı, araçlarından inen yayalara arkadan gelen başka bir aracın çarpması şeklinde olabileceği tahmin ediliyor." ADALET BAKANI: "3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" bilgisini paylaştı.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre; 10 kişi öldü, 54 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTIYOR!

Son yapılan açıklamaya göre; kazada ölü sayısının 11'e, yaralı sayısının ise 57'ye yükseldiği aktarıldı.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA!

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Araçların kaldırılması ve yolun açılması için çalışmalar şu an devam ediyor. Kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili olay yeri inceleme ekibi çalışıyor. Kazanın, otomobilin TIR'a çarpmasıyla başladığı tahmin ediliyor. İlk tespitlere göre; vefat edenlerin bir kısmı, araçlarından inen yayalara arkadan gelen başka bir aracın çarpması şeklinde olabileceği tahmin ediliyor."

ADALET BAKANI: "3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" bilgisini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.