Korkuteli kördüğümünü kim çözecek?

SİYASET 23.02.2024 - 13:33, Güncelleme: 23.02.2024 - 18:08
 

Korkuteli kördüğümünü kim çözecek?

CHP'de Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı süreci tam bir kördüğüme döndü. Kördüğümün nasıl ve kim ya da kimlerin çözeceği ise merak konusu oldu.

haberimizvar.net- CHP'de Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı sürecinde ilginç gelişmeler peş peşe yaşandı. İlk aşamada Hasan Can Caran, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Ancak Korkuteli İlçe Seçim Kurulu, listelerin verilmesinin son günü olan 20 Şubat öncesi Caran'ın önceden aldığı ceza nedeniyle adaylığını kabul etmedi. Caran'ın adaylığının reddedilmesi üzerine CHP adaysız kalmamak için apar topar Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcü Mehmet Manavoğlu'nun kapısını çaldı ve İlçe Seçim Kurulu'na Manavoğlu'nun adı CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak bildirildi. Kulislere yansıyan bilgilere göre CHP'de Hasan Can Caran'ın anketlerde seçimi kazanma şansının yüksek çıkması üzerine eşi Saniye Caran'ın Korkuteli Belediye Başkan Adayı yapılması kararı alındı. Saniye Caran'ın adaylığı gündeme gelince de son anda aday gösterilen Mehmet Manavoğlu'na adaylıktan feragat etmesi halinde CHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi listesinin birinci sırası teklifi götürüldü ve Manavoğlu ikna edildi. HER ŞEY DÜZELDİ DERKEN... Tam her şeyin düzeldiğinin düşünüldüğü anda yeni bir sorun patlak verdi. Kulislere yansıyan bilgilere göre daha önce CHP başta olmak üzere partilerin siyasete girmesi önerilen Eczacı Cennet İnce'yi CHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinin birinci sırasına yazılması için adaylığı seçim kurulunca iptal edilen Hasan Can Caran ikna etmişti. Caran'ın eşi Saniye Caran'ın Belediye Başkan Adaylığına CHP örgütü de yeşil ışık yakınca, Cennet İnce'ye birinci sıra adaylığından feragat etmesi konusunda ikna çabaları başladı. Ancak Cennet İnce, "Dalga mı geçiyorsunuz?" diyerek çekilme önerisini reddetti. Tamamına yakını Korkuteli İlçe Seçim Kurulu önünde yaşanan gelişmeler Cennet İnce çekilmeyince, Mehmet Manavoğlu da birinci sıra olmaz ise belediye başkan adaylığından çekilmek istemediğini söyleyince işler iyice karıştı. Tam bir kördüğüm haline gelen CHP Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı konusunun nasıl, kim ve kimler tarafından çözüleceği merak konusu oldu. Son durum ise CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı İlçe Seçim Kurulu'nda Mehmet Manavoğlu olarak görünüyor ve bu durumdan CHP Korkuteli örgütü hoşnut değil, CHP Antalya İl Örgütü ise kördüğümü yarın akşama kadar çözmenin yolunu ve yöntemini aramakla meşgul.
CHP'de Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı süreci tam bir kördüğüme döndü. Kördüğümün nasıl ve kim ya da kimlerin çözeceği ise merak konusu oldu.

haberimizvar.net- CHP'de Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı sürecinde ilginç gelişmeler peş peşe yaşandı. İlk aşamada Hasan Can Caran, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Ancak Korkuteli İlçe Seçim Kurulu, listelerin verilmesinin son günü olan 20 Şubat öncesi Caran'ın önceden aldığı ceza nedeniyle adaylığını kabul etmedi. Caran'ın adaylığının reddedilmesi üzerine CHP adaysız kalmamak için apar topar Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcü Mehmet Manavoğlu'nun kapısını çaldı ve İlçe Seçim Kurulu'na Manavoğlu'nun adı CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı olarak bildirildi.

Kulislere yansıyan bilgilere göre CHP'de Hasan Can Caran'ın anketlerde seçimi kazanma şansının yüksek çıkması üzerine eşi Saniye Caran'ın Korkuteli Belediye Başkan Adayı yapılması kararı alındı. Saniye Caran'ın adaylığı gündeme gelince de son anda aday gösterilen Mehmet Manavoğlu'na adaylıktan feragat etmesi halinde CHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi listesinin birinci sırası teklifi götürüldü ve Manavoğlu ikna edildi.

HER ŞEY DÜZELDİ DERKEN...

Tam her şeyin düzeldiğinin düşünüldüğü anda yeni bir sorun patlak verdi. Kulislere yansıyan bilgilere göre daha önce CHP başta olmak üzere partilerin siyasete girmesi önerilen Eczacı Cennet İnce'yi CHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Adayları listesinin birinci sırasına yazılması için adaylığı seçim kurulunca iptal edilen Hasan Can Caran ikna etmişti. Caran'ın eşi Saniye Caran'ın Belediye Başkan Adaylığına CHP örgütü de yeşil ışık yakınca, Cennet İnce'ye birinci sıra adaylığından feragat etmesi konusunda ikna çabaları başladı. Ancak Cennet İnce, "Dalga mı geçiyorsunuz?" diyerek çekilme önerisini reddetti.

Tamamına yakını Korkuteli İlçe Seçim Kurulu önünde yaşanan gelişmeler Cennet İnce çekilmeyince, Mehmet Manavoğlu da birinci sıra olmaz ise belediye başkan adaylığından çekilmek istemediğini söyleyince işler iyice karıştı. Tam bir kördüğüm haline gelen CHP Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı konusunun nasıl, kim ve kimler tarafından çözüleceği merak konusu oldu. Son durum ise CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı İlçe Seçim Kurulu'nda Mehmet Manavoğlu olarak görünüyor ve bu durumdan CHP Korkuteli örgütü hoşnut değil, CHP Antalya İl Örgütü ise kördüğümü yarın akşama kadar çözmenin yolunu ve yöntemini aramakla meşgul.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.