Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı arkadaşını kurşun yağmuruna tuttu

GÜNDEM 11.12.2021 - 12:07, Güncelleme: 11.12.2021 - 12:07
 

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı arkadaşını kurşun yağmuruna tuttu

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya, Çakırlar’da yemek yediği Hüseyin Taşçı’ya arabasında kurşun yağdırdı. Ayağından ve göğsünden aldığı kurşunlarla yaralanan Taşçı’nın tedavisi devam ederken, Karakaya’nın teslim oldu.

haberimizvar.net- MHP’nin ‘Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’ programı için Korkuteli’den Antalya’ya gelen Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya’nın beraberindeki Hüseyin Taşçı’ya 4 kurşun sıktığı ortaya çıktı. Çakırlar’da bir restoranda yemek yedikten sonra aralarında çıkan tartışma sonrası silahına davranan Karakaya’nın, arabasına binen Hüseyin Taşçı’yı vurarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. 5 Aralık 2021 tarihinde yaşanan olay sonrası Karakaya’nın gözaltında bulunduğu öğrenildi YARDIMINA VATANDAŞ YETİŞTİ Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya’nın yemek sırasında makamı dolayısıyla gücünü kanıtlamaya çalıştığı, bu nedenle aralarında çıkan tartışmanın büyüdüğü, Karakaya’nın belindeki silahı çıkarıp, Taşçı’nın 3 el ayağına, 1 el de göğsüne ateş ederek yaraladığı tespit edildi. Olay Çakırlar’da bir restaurantın otoparkında gerçekleşirken, ağır yaralanın Taşçı’nın kendi imkanlarıyla sadece 6 kilometre gidebildiği, çevredeki bir vatandaşın yardımı sayesinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.
Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya, Çakırlar’da yemek yediği Hüseyin Taşçı’ya arabasında kurşun yağdırdı. Ayağından ve göğsünden aldığı kurşunlarla yaralanan Taşçı’nın tedavisi devam ederken, Karakaya’nın teslim oldu.

haberimizvar.net- MHP’nin ‘Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’ programı için Korkuteli’den Antalya’ya gelen Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya’nın beraberindeki Hüseyin Taşçı’ya 4 kurşun sıktığı ortaya çıktı. Çakırlar’da bir restoranda yemek yedikten sonra aralarında çıkan tartışma sonrası silahına davranan Karakaya’nın, arabasına binen Hüseyin Taşçı’yı vurarak olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. 5 Aralık 2021 tarihinde yaşanan olay sonrası Karakaya’nın gözaltında bulunduğu öğrenildi

YARDIMINA VATANDAŞ YETİŞTİ
Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Karakaya’nın yemek sırasında makamı dolayısıyla gücünü kanıtlamaya çalıştığı, bu nedenle aralarında çıkan tartışmanın büyüdüğü, Karakaya’nın belindeki silahı çıkarıp, Taşçı’nın 3 el ayağına, 1 el de göğsüne ateş ederek yaraladığı tespit edildi. Olay Çakırlar’da bir restaurantın otoparkında gerçekleşirken, ağır yaralanın Taşçı’nın kendi imkanlarıyla sadece 6 kilometre gidebildiği, çevredeki bir vatandaşın yardımı sayesinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.