Korkuteli'de başhekim Dr. Gencel oldu

SAĞLIK (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.01.2024 - 10:27, Güncelleme: 27.01.2024 - 10:27
 

Korkuteli'de başhekim Dr. Gencel oldu

Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Berna Gencel atandı.

haberimizvar.net- Korkuteli Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı olarak 2 yıldır görev yapan Op. Dr. Berna Gencel başhekimliğe atandı. Op. Dr. Berna Gencel, 2022 yılı Ekim ayında Korkuteli Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Kadın Doğum uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Berna Gencel, başhekimliğe atandı. Op. Dr. Berna Gencel, "Korkuteliliyim. Korkutelili olmaktan gurur duyduğum gibi Korkuteli halkına ve hemşerilerime hizmet etmekten mutluluyum" dedi. 
Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Berna Gencel atandı.

haberimizvar.net-  Korkuteli Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı olarak 2 yıldır görev yapan Op. Dr. Berna Gencel başhekimliğe atandı. Op. Dr. Berna Gencel, 2022 yılı Ekim ayında Korkuteli Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Kadın Doğum uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Berna Gencel, başhekimliğe atandı. Op. Dr. Berna Gencel, "Korkuteliliyim. Korkutelili olmaktan gurur duyduğum gibi Korkuteli halkına ve hemşerilerime hizmet etmekten mutluluyum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.