aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Korkuteli'nde ilkokulun duvarları sanatla renklendi

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.06.2025 - 11:40, Güncelleme: 03.06.2025 - 11:40
 

Korkuteli'nde ilkokulun duvarları sanatla renklendi

Korkuteli'nde bulunan Bayat İlkokulu'nun dış duvarları, resim ve çizimlerle renklendirildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında anlamlı bir çalışmaya imza attı. 'Atıktan Sevgiye: Korkuteli Bayat İlkokulu'nun Duvarları Renkleniyor' başlıklı proje, Korkuteli ilçesinde bulunan Bayat İlkokulu'nun dış duvarlarının renklendirilmesiyle hem çevresel farkındalık yaratmayı hem de çocukların eğitim ortamlarını estetik ve ilham verici hale getirmeyi amaçladı. Proje, Fakülte öğretim üyeleri Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu, Doç. Menekşe Suzan Teker ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Bayraktar rehberliğinde, Tekstil ve Moda Tasarımı ile Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencilerinin aktif katılımıyla gerçekleştirildi. Proje süresince geri dönüştürülebilir malzemelerden ilham alınarak yapılan duvar resimleri, hem sanatsal bir ifade alanı sundu hem de atıkların değerlendirilebileceğine dair güçlü bir mesaj verdi. Etkinliğe ayrıca Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Öz de katılarak projeye destek verdi. Topluma duyarlı bireylerin iş birliğiyle gerçekleşen bu proje, üniversite-toplum-iş dünyası buluşmasının güzel bir örneğini sundu.
Korkuteli'nde bulunan Bayat İlkokulu'nun dış duvarları, resim ve çizimlerle renklendirildi.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında anlamlı bir çalışmaya imza attı. 'Atıktan Sevgiye: Korkuteli Bayat İlkokulu'nun Duvarları Renkleniyor' başlıklı proje, Korkuteli ilçesinde bulunan Bayat İlkokulu'nun dış duvarlarının renklendirilmesiyle hem çevresel farkındalık yaratmayı hem de çocukların eğitim ortamlarını estetik ve ilham verici hale getirmeyi amaçladı.

Proje, Fakülte öğretim üyeleri Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu, Doç. Menekşe Suzan Teker ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Bayraktar rehberliğinde, Tekstil ve Moda Tasarımı ile Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencilerinin aktif katılımıyla gerçekleştirildi. Proje süresince geri dönüştürülebilir malzemelerden ilham alınarak yapılan duvar resimleri, hem sanatsal bir ifade alanı sundu hem de atıkların değerlendirilebileceğine dair güçlü bir mesaj verdi.

Etkinliğe ayrıca Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Öz de katılarak projeye destek verdi. Topluma duyarlı bireylerin iş birliğiyle gerçekleşen bu proje, üniversite-toplum-iş dünyası buluşmasının güzel bir örneğini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.