Korona virüs iddiası

GÜNDEM 23.03.2020 - 14:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Korona virüs iddiası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçen sene Ankara Çubuk’taki asker cenazesinde yumrukla saldıran Osman Sarıgün’ün korona virüse yakalandığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Korona virüs salgını Türkiye’de etkisini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada yer alan paylaşımlarda yeni bir iddia ortaya atıldı. 21 Nisan 2019’da Ankara’nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesindeki linç girişiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’ün korona virüse yakalandığı ileri sürüldü. Sarıgün’ün virüs nedeniyle karantina altına alındığı ifade edildi.   İNEK HIRSIZLIĞINDAN HAPİS YATMIŞTI Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleştirilen linç girişiminde CHP liderine yumruk atan Osman Sarıgün’ün hırsızlık yaptığı için çalıştığı şirketten çıkarıldığı öğrenilmişti. Sarıgün’ün inek hırsızlığından da hapis yattığı ortaya çıkmıştı.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçen sene Ankara Çubuk’taki asker cenazesinde yumrukla saldıran Osman Sarıgün’ün korona virüse yakalandığı iddia edildi.

haberimizvar.net- Korona virüs salgını Türkiye’de etkisini her geçen gün artırmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada yer alan paylaşımlarda yeni bir iddia ortaya atıldı. 21 Nisan 2019’da Ankara’nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesindeki linç girişiminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’ün korona virüse yakalandığı ileri sürüldü. Sarıgün’ün virüs nedeniyle karantina altına alındığı ifade edildi.

 

İNEK HIRSIZLIĞINDAN HAPİS YATMIŞTI

Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleştirilen linç girişiminde CHP liderine yumruk atan Osman Sarıgün’ün hırsızlık yaptığı için çalıştığı şirketten çıkarıldığı öğrenilmişti. Sarıgün’ün inek hırsızlığından da hapis yattığı ortaya çıkmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.