Koronavirüsten ölenlerin sayısı 4 bin 340'a yükseldi

GÜNDEM 24.05.2020 - 20:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Koronavirüsten ölenlerin sayısı 4 bin 340'a yükseldi

Sağlık Bakanı fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son 24 satte yaşanan gelişmeleri açıkladı.

haberimizvar.net-  Sağlık Bakanı fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son 24 satte yaşanan gelişmeleri açıkladı. Buna göre koronavirüs nedeniyle 32 kişi daha hayatını kaybetti, 1141 yeni tanı kondu. 11 Mart'dan bu yanan koronavirüs nedneiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 340'a toplam vaka sayısı 156 bin 827'ye yükseldi. Dr. Fahrettin Koca   ✔@drfahrettinkoca     İYİLEŞEN TOPLAM HASTA SAYISI 120 BİNE YAKLAŞTI. Yeni vaka sayısında değişkenlik öngörülen düzeyde. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç giderek azalıyor. Riskin daha da düşmesi, güçlü tedbirle mümkün. GÜÇLÜ TEDBİR, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir. http://covid19.saglik.gov.tr   
Sağlık Bakanı fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son 24 satte yaşanan gelişmeleri açıkladı.

haberimizvar.net- 

Sağlık Bakanı fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son 24 satte yaşanan gelişmeleri açıkladı. Buna göre koronavirüs nedeniyle 32 kişi daha hayatını kaybetti, 1141 yeni tanı kondu.

11 Mart'dan bu yanan koronavirüs nedneiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 340'a toplam vaka sayısı 156 bin 827'ye yükseldi.

 

İYİLEŞEN TOPLAM HASTA SAYISI 120 BİNE YAKLAŞTI. Yeni vaka sayısında değişkenlik öngörülen düzeyde. Yoğun bakım desteğine ihtiyaç giderek azalıyor. Riskin daha da düşmesi, güçlü tedbirle mümkün. GÜÇLÜ TEDBİR, sosyal hayatta hep birlikte alınacak tedbirdir. http://covid19.saglik.gov.tr 

View image on Twitter
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.