Korsan taksiyle mücadele hızlandı

GÜNDEM 13.12.2023 - 14:25, Güncelleme: 13.12.2023 - 14:25
 

Korsan taksiyle mücadele hızlandı

Antalyalı taksiciler ile 'korsan taksi' olarak bilinen oluşum arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taksiler hakkında, 'Haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli talebi' ile açtıkları davanın devam ettiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalyalı taksici esnafı ile 'korsan taksi' uygulaması arasındaki rekabet adliye koridorlarına taşındı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, taksici esnafının ekmeğine sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayarak, korsan taksiler için haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli tedbiri talebi ile açtıkları davanın devam ettiğini söyledi. Alkan, " Korsana, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Hukuki süreçte tek muhatap odamızdır. Cumhuriyet Savcılığı'na göz boyama amacıyla yapılan kişisel başvurular dikkate alınmamaktadır. Sonuç alınabilecek merci Asliye Ticaret Mahkemesidir." dedi.  Korsanla mücadele kapsamında Martıtag'a karşı İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirten Mehmet Ali Alkan, eski yönetim tarafından Varsak, Siteler, Uncalı ve Sur taksi duraklarının sınırlarının tespitinde yapılan haksız ve hukuksuz işlemlere karşı açtıkları idari davayı kazandıklarını ve kararın Danıştay tarafından onandığını sözlerine ekledi.
Antalyalı taksiciler ile 'korsan taksi' olarak bilinen oluşum arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taksiler hakkında, 'Haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli talebi' ile açtıkları davanın devam ettiğini söyledi.

haberimizvar.net- Antalyalı taksici esnafı ile 'korsan taksi' uygulaması arasındaki rekabet adliye koridorlarına taşındı. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, taksici esnafının ekmeğine sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayarak, korsan taksiler için haksız rekabetin tespiti ve erişim engeli tedbiri talebi ile açtıkları davanın devam ettiğini söyledi. Alkan, " Korsana, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı mücadelemiz sonuna kadar sürecektir.

Hukuki süreçte tek muhatap odamızdır. Cumhuriyet Savcılığı'na göz boyama amacıyla yapılan kişisel başvurular dikkate alınmamaktadır. Sonuç alınabilecek merci Asliye Ticaret Mahkemesidir." dedi.  Korsanla mücadele kapsamında Martıtag'a karşı İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirten Mehmet Ali Alkan, eski yönetim tarafından Varsak, Siteler, Uncalı ve Sur taksi duraklarının sınırlarının tespitinde yapılan haksız ve hukuksuz işlemlere karşı açtıkları idari davayı kazandıklarını ve kararın Danıştay tarafından onandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.