Korsan taşımacılığa 28 bin TL ceza

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2023 - 17:15, Güncelleme: 11.11.2023 - 17:15
 

Korsan taşımacılığa 28 bin TL ceza

Antalya'nın Kemer ilçesinde korsan yolcu taşımacılığı yapan bir kişiye 28 bin 532 lira ceza kesildi.

haberimizvar.net- İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede korsan taşımacılık yapan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetim sırasında durdurulan 07 K 3343 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Alman uyruklu S.G. ve I.J. kendilerini Tekirova Mahallesi'nden Kemer'e götürmesi için 70 avro karşılığında sürücü E.G. ile anlaştıklarını belirtti. Yapılan işlemlerin ardından sürücüye toplam 28 bin 532 lira para cezası kesilerek, araç 60 gün trafikten men edildi.
Antalya'nın Kemer ilçesinde korsan yolcu taşımacılığı yapan bir kişiye 28 bin 532 lira ceza kesildi.

haberimizvar.net- İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede korsan taşımacılık yapan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

Denetim sırasında durdurulan 07 K 3343 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Alman uyruklu S.G. ve I.J. kendilerini Tekirova Mahallesi'nden Kemer'e götürmesi için 70 avro karşılığında sürücü E.G. ile anlaştıklarını belirtti.

Yapılan işlemlerin ardından sürücüye toplam 28 bin 532 lira para cezası kesilerek, araç 60 gün trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.