Koş AKP koş…

SİYASET 19.04.2023 - 17:30, Güncelleme: 19.04.2023 - 17:30
 

Koş AKP koş…

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kırcami konusunda AKP İl Başkanı Ali Çetin’e yüklendi

Haberimiizvar - CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kırcami konusunda AKP İl Başkanı Ali Çetin’e yüklendi. Şahin, şunları söyledi: “Kırcami için İl Başkanın Ali Çetin, “Aslında ret dememiz lazımdı” diyerek mertliğini anlatırken sirkatin söylediğin on binlerce Kırcamilinin yanına koş.“Alttan girdik, üstten çıktık. Planların iptalini sağladık” de.  Hadi anlat, 35 bin Kırcamilinin hayallerini nasıl yıktığını. “Bu yaza düğünü yaparız.” “Hele şu inşaatlar başlasın. Onu da alırız.” “Hanım, artık rahat edeceksin” diyen Kırcamiliyi ne hale düşürdüğünü bir anlat. Mahkemede Kırcami imar planlarını nasıl iptal ettirdiğinizi bir anlatıver.  21 yıllık iktidarınızda yapmadığınız kalmadı.   Denizleri doldurdunuz imara açtınız. Dereleri, ırmakları imara açtınız. Sel vurdu. Onlarca insanımız yitip gitti. İnsanlarımızı suyun altında kaldı. Fay hatlarının üzerine imar verdiniz. İmar barışıyla çürük çarık ne varsa yasal kisveye büründürdünüz. On binlerce insanımızın hayatlarını kaybetmesine neden oldunuz. Ama size rant çıkmadığı için bir Kırcami’yi içinize sindiremediniz. Sadece bir AKP’li avukat 14 dava açtı. Sağlık Bakanlığı 6 dava açtı. Ama işi şansa da bırakmadınız, olumlu onca görüşe rağmen bir olumsuz görüşe dayandırarak Kırcami’de inşaatlarını başlamasını sağlayacak planları iptal ettirdiniz. Bunların elbet, 14 Mayıs’ta sandığa giderken milletin vicdanında elbet bir karşılığı olacak. Çözümün kimde olduğu, Kırcami’nin sizin yüzünüzden kaybettiği geleceği kimin geri getireceğini de bu halk, bu millet çok iyi biliyor.”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kırcami konusunda AKP İl Başkanı Ali Çetin’e yüklendi

Haberimiizvar - CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kırcami konusunda AKP İl Başkanı Ali Çetin’e yüklendi. Şahin, şunları söyledi: “Kırcami için İl Başkanın Ali Çetin, “Aslında ret dememiz lazımdı” diyerek mertliğini anlatırken sirkatin söylediğin on binlerce Kırcamilinin yanına koş.“Alttan girdik, üstten çıktık. Planların iptalini sağladık” de.  Hadi anlat, 35 bin Kırcamilinin hayallerini nasıl yıktığını. “Bu yaza düğünü yaparız.” “Hele şu inşaatlar başlasın. Onu da alırız.” “Hanım, artık rahat edeceksin” diyen Kırcamiliyi ne hale düşürdüğünü bir anlat. Mahkemede Kırcami imar planlarını nasıl iptal ettirdiğinizi bir anlatıver.  21 yıllık iktidarınızda yapmadığınız kalmadı.

 

Denizleri doldurdunuz imara açtınız. Dereleri, ırmakları imara açtınız. Sel vurdu. Onlarca insanımız yitip gitti. İnsanlarımızı suyun altında kaldı. Fay hatlarının üzerine imar verdiniz. İmar barışıyla çürük çarık ne varsa yasal kisveye büründürdünüz. On binlerce insanımızın hayatlarını kaybetmesine neden oldunuz. Ama size rant çıkmadığı için bir Kırcami’yi içinize sindiremediniz.

Sadece bir AKP’li avukat 14 dava açtı. Sağlık Bakanlığı 6 dava açtı. Ama işi şansa da bırakmadınız, olumlu onca görüşe rağmen bir olumsuz görüşe dayandırarak Kırcami’de inşaatlarını başlamasını sağlayacak planları iptal ettirdiniz. Bunların elbet, 14 Mayıs’ta sandığa giderken milletin vicdanında elbet bir karşılığı olacak. Çözümün kimde olduğu, Kırcami’nin sizin yüzünüzden kaybettiği geleceği kimin geri getireceğini de bu halk, bu millet çok iyi biliyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.