Kotan ailesinden bisiklet turu

YEREL 24.03.2024 - 14:44, Güncelleme: 24.03.2024 - 14:44
 

Kotan ailesinden bisiklet turu

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve ailesi, hafta sonunda Konyaaltı Sahili’nde bisiklet turu yaptı, gençlerle müzik dinledi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hafta sonunu ailesi ve kendisine eşlik eden gönüllülerle birlikte Konyaaltı Sahili’nde bisikletle gezerek geçirdi. Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’ün katıldığı etkinlikte, partililer ve gönüllüler ile beraber onlarca kişi katıldı. Eski ‘beach park’ olan Konyaaltı Sahil Yaşam girişinden başlayan bisiklet turuna katılanlar, Altınkum’da Sealife Oteli önüne kadar pedal bastı.  Sıcak hafta sonunu Konyaaltı Sahili’nde geçiren halk, Kotan ve beraberindeki bisikletçilere el sallayarak sevgi gösterinde bulundu. Aynı rotadan Sahil Yaşam Parkı’na dönen Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve diğer bisikletçiler, burada Caner Efe adlı müzisyenin kısa müzik dinletisine de katıldı.  Efe’nin şarkılarına eşlik eden Kotan ailesi, ayrıca vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve ailesi, hafta sonunda Konyaaltı Sahili’nde bisiklet turu yaptı, gençlerle müzik dinledi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hafta sonunu ailesi ve kendisine eşlik eden gönüllülerle birlikte Konyaaltı Sahili’nde bisikletle gezerek geçirdi.

Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’ün katıldığı etkinlikte, partililer ve gönüllüler ile beraber onlarca kişi katıldı. Eski ‘beach park’ olan Konyaaltı Sahil Yaşam girişinden başlayan bisiklet turuna katılanlar, Altınkum’da Sealife Oteli önüne kadar pedal bastı.  Sıcak hafta sonunu Konyaaltı Sahili’nde geçiren halk, Kotan ve beraberindeki bisikletçilere el sallayarak sevgi gösterinde bulundu.

Aynı rotadan Sahil Yaşam Parkı’na dönen Cem Kotan, eşi Demet Ayne Kotan ve diğer bisikletçiler, burada Caner Efe adlı müzisyenin kısa müzik dinletisine de katıldı.  Efe’nin şarkılarına eşlik eden Kotan ailesi, ayrıca vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.