Kotan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

SİYASET 18.01.2024 - 17:23, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:45
 

Kotan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hakkında sahte belgelerle ortaya atılan iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi. Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, kavga etmeyeceğim, inadına birlik ve beraberlik" şeklinde konuştu.

 haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hakkında çeşitli mecralarda ortaya atılan iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi. Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz'le birlikte düzenlediği basın toplantısında, kendisine yönelik iddialara cevap verdi. 'Kimseyle kavgalı değilim. Kimseyle kavga etmeyeceğim, inadına birlik ve beraberlik" diyen Kotan, hakkında çıkarılan asılsız haberler üzerine şunları söyledi: " 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapıyorum. Bugüne kadar herhangi bir partilimin başını öne eğecek bir hareket içinde olmadım, olmayacağım. Aday belirleme süreci sona ermiştir. Konyaaltı'nda tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımı sürdüreceğim. Belediye başkanı seçildiğimde de aday adayı arkadaşlarımızın projelerini hep birlikte hayata geçireceğiz. Kavga etmeyeceğim, inadına birlik, beraberlik vurgusunu yapmaya devam edeceğim". SAHTE EVRAKLARLA HABER YAPILDI  Hakkında sahte evraklarla haber yapıldığını öne süren Cem Kotan, "Bugün adliyeye gittim ve habere konu olan belgenin incelenmesini istedim. Belge incelendi ve sahte olduğu ortaya çıktı. Ben de yasal süreci başlattım. Avukatlarımla birlikte konunun takipçisi olacağız. Aday olduğum günden bu yana hakkımda ortaya atılan iftiralar karşısında yeter diyorum. Ben kimseyle kavga etmeyeceğim. Bunu herkes böyle bilsin" dedi. GÜNDÜZ: BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ BELLİ Basın toplantısında söz alan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet  Gündüz, Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'la örgüt birlikteliğinde seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Gündüz, "Belediye Başkan Adayımız belli. Seçim çalışmalarına başladık. Aday belirleme süreciyle ilgili olarak olumsuz açıklamalarda bulunan partililerimiz konusunda İl Başkanımız Nail Kamacı ile konuştuk. Şu anda bir disiplin süreci başlatılmış değil" şeklinde konuştu.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hakkında sahte belgelerle ortaya atılan iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi. Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, kavga etmeyeceğim, inadına birlik ve beraberlik" şeklinde konuştu.

 haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, hakkında çeşitli mecralarda ortaya atılan iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu söyledi. Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz'le birlikte düzenlediği basın toplantısında, kendisine yönelik iddialara cevap verdi. 'Kimseyle kavgalı değilim. Kimseyle kavga etmeyeceğim, inadına birlik ve beraberlik" diyen Kotan, hakkında çıkarılan asılsız haberler üzerine şunları söyledi: " 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapıyorum. Bugüne kadar herhangi bir partilimin başını öne eğecek bir hareket içinde olmadım, olmayacağım. Aday belirleme süreci sona ermiştir. Konyaaltı'nda tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımı sürdüreceğim. Belediye başkanı seçildiğimde de aday adayı arkadaşlarımızın projelerini hep birlikte hayata geçireceğiz. Kavga etmeyeceğim, inadına birlik, beraberlik vurgusunu yapmaya devam edeceğim".

SAHTE EVRAKLARLA HABER YAPILDI 

Hakkında sahte evraklarla haber yapıldığını öne süren Cem Kotan, "Bugün adliyeye gittim ve habere konu olan belgenin incelenmesini istedim. Belge incelendi ve sahte olduğu ortaya çıktı. Ben de yasal süreci başlattım. Avukatlarımla birlikte konunun takipçisi olacağız. Aday olduğum günden bu yana hakkımda ortaya atılan iftiralar karşısında yeter diyorum. Ben kimseyle kavga etmeyeceğim. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

GÜNDÜZ: BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ BELLİ

Basın toplantısında söz alan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet  Gündüz, Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'la örgüt birlikteliğinde seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Gündüz, "Belediye Başkan Adayımız belli. Seçim çalışmalarına başladık. Aday belirleme süreciyle ilgili olarak olumsuz açıklamalarda bulunan partililerimiz konusunda İl Başkanımız Nail Kamacı ile konuştuk. Şu anda bir disiplin süreci başlatılmış değil" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.