Köylüye Böcek’ten yardım eli

YEREL 12.03.2021 - 12:29, Güncelleme: 12.03.2021 - 12:29
 

Köylüye Böcek’ten yardım eli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de geçtiğimiz günlerde sabah süt sağım makinesinin fişini prize takmasıyla 9 büyükbaş hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olan Ramazan Yılmaz'ın mağduriyetini gideriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla Yılmaz'a 3 gebe inek verilecek. Büyükşehir ekipleri ayrıca ahırda teknik tamirat ve düzenlemeleri de yaptı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçtiğimiz günlerde Korkuteli ilçesi Bozova mahallesinde elektrik akımına kapılarak telef olan 9 büyükbaş hayvanın sahibi Ramazan Yılmaz'ın yüzünü güldürdü. Başkan Böcek'in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı teknik ekipler Yılmaz'ı ziyaret etti.   BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI Hayvanların telef olduğu ahıra giden ve incelemelerde bulunan teknik ekip ve veterinerler ahırda gerekli tamirat ve düzenlemeleri yaptı. Hayvancılıkla geçimini sağlayan ve geride kalan buzağıları hayırseverlerin aldığı inekle beslemeye çalışan Ramazan Yılmaz'ın yüzü büyükşehir ekiplerinin verdiği müjde ile güldü. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla 3 büyükbaş gebe ineğin verileceğini öğrenen Yılmaz, büyük sevinç yaşadı.   ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ Yerelden kalkınma hamlesiyle Antalyalı çiftçi ve hayvancıların her daim yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, "Öncelikle Ramazan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Geçimi hayvancılık olan bir insan için 9 büyükbaş hayvanı aynı anda kaybetmek maddi ve manevi anlamda büyük bir kayıp. Bir köylü çocuğu olarak geride kalan buzağılarını da kaybetme endişesi yaşayan Ramazan kardeşimi çok iyi anlıyorum. O'nun yaşadığı mağduriyeti bir nebze de olsa giderebilmek adına 3 gebe inek vereceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de geçtiğimiz günlerde sabah süt sağım makinesinin fişini prize takmasıyla 9 büyükbaş hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olan Ramazan Yılmaz'ın mağduriyetini gideriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla Yılmaz'a 3 gebe inek verilecek. Büyükşehir ekipleri ayrıca ahırda teknik tamirat ve düzenlemeleri de yaptı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek geçtiğimiz günlerde Korkuteli ilçesi Bozova mahallesinde elektrik akımına kapılarak telef olan 9 büyükbaş hayvanın sahibi Ramazan Yılmaz'ın yüzünü güldürdü. Başkan Böcek'in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı teknik ekipler Yılmaz'ı ziyaret etti.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Hayvanların telef olduğu ahıra giden ve incelemelerde bulunan teknik ekip ve veterinerler ahırda gerekli tamirat ve düzenlemeleri yaptı. Hayvancılıkla geçimini sağlayan ve geride kalan buzağıları hayırseverlerin aldığı inekle beslemeye çalışan Ramazan Yılmaz'ın yüzü büyükşehir ekiplerinin verdiği müjde ile güldü. Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla 3 büyükbaş gebe ineğin verileceğini öğrenen Yılmaz, büyük sevinç yaşadı.

 

ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Yerelden kalkınma hamlesiyle Antalyalı çiftçi ve hayvancıların her daim yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, "Öncelikle Ramazan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Geçimi hayvancılık olan bir insan için 9 büyükbaş hayvanı aynı anda kaybetmek maddi ve manevi anlamda büyük bir kayıp. Bir köylü çocuğu olarak geride kalan buzağılarını da kaybetme endişesi yaşayan Ramazan kardeşimi çok iyi anlıyorum. O'nun yaşadığı mağduriyeti bir nebze de olsa giderebilmek adına 3 gebe inek vereceğiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.
ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, KORKUTELI'DE GECTIGIMIZ GUNLERDE SABAH SUT SAGIM MAKINESININ FISINI PRIZE TAKMASIYLA 9 BUYUKBAS HAYVANI ELEKTRIK AKIMINA KAPILARAK TELEF OLAN RAMAZAN YILMAZ'IN MAGDURIYETINI GIDERIYOR. BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA YILMAZ'A 3 GEBE  <a href=INEK VERILECEK. BUYUKSEHIR EKIPLERI AYRICA AHIRDA TEKNIK TAMIRAT VE DUZENLEMELERI DE YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_12/1e8f25d523e90e88ea75f5d9189acd13.jpg" />

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, KORKUTELI'DE GECTIGIMIZ GUNLERDE SABAH SUT SAGIM MAKINESININ FISINI PRIZE TAKMASIYLA 9 BUYUKBAS HAYVANI ELEKTRIK AKIMINA KAPILARAK TELEF OLAN RAMAZAN YILMAZ'IN MAGDURIYETINI GIDERIYOR. BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA YILMAZ'A 3 GEBE  <a href=INEK VERILECEK. BUYUKSEHIR EKIPLERI AYRICA AHIRDA TEKNIK TAMIRAT VE DUZENLEMELERI DE YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_12/6af8dedff2cec8e7b290b11f1228b9cb.jpg" />

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI, KORKUTELI'DE GECTIGIMIZ GUNLERDE SABAH SUT SAGIM MAKINESININ FISINI PRIZE TAKMASIYLA 9 BUYUKBAS HAYVANI ELEKTRIK AKIMINA KAPILARAK TELEF OLAN RAMAZAN YILMAZ'IN MAGDURIYETINI GIDERIYOR. BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK'IN TALIMATIYLA YILMAZ'A 3 GEBE  <a href=INEK VERILECEK. BUYUKSEHIR EKIPLERI AYRICA AHIRDA TEKNIK TAMIRAT VE DUZENLEMELERI DE YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_03/2021_03_12/bb983a90c95cf46186615591d4b80466.jpg" />
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.