Köyüm bisiklete biniyor!

YEREL 18.04.2024 - 13:37, Güncelleme: 18.04.2024 - 13:37
 

Köyüm bisiklete biniyor!

Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği 21 Nisan Pazar günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek.  'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği Çakırlar-Zümrüt Mahallesi-Kuruçay-Bahtılı-Gökçam-Kır Mahallesi-Çamlıbel Dağ Mahallesi-Doyran güzergahında yapılacak ve Gökçam İlkokulu önünde sona erecek. Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu, Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı: "Yeni hazırlanacak ulaşım planları araçlara değil, insanlara göre yapılmalıdır. Bu nedenle yaya yolları, bisiklet yolları ve kullanım alanları göz önüne alınmalıdır. Tüm kentlilerle birlikte hareket etme, toplu spor yapma coşkusunu yaşatma yanında, insan sağlığı için çok önemli, çevre dostu, havayı kirletmeyen ve en ekonomik ulaşım aracı olan bisikleti gençler yanında yetişkin nüfusu da alternatif ulaşım aracı olarak aracı olarak  yararlanmasını amaçlamaktayız."
Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net-  Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği 21 Nisan Pazar günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek.  'Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği Çakırlar-Zümrüt Mahallesi-Kuruçay-Bahtılı-Gökçam-Kır Mahallesi-Çamlıbel Dağ Mahallesi-Doyran güzergahında yapılacak ve Gökçam İlkokulu önünde sona erecek.

Antalya Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu, Köyüm Bisiklete Biniyor' etkinliği ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı: "Yeni hazırlanacak ulaşım planları araçlara değil, insanlara göre yapılmalıdır. Bu nedenle yaya yolları, bisiklet yolları ve kullanım alanları göz önüne alınmalıdır. Tüm kentlilerle birlikte hareket etme, toplu spor yapma coşkusunu yaşatma yanında, insan sağlığı için çok önemli, çevre dostu, havayı kirletmeyen ve en ekonomik ulaşım aracı olan bisikleti gençler yanında yetişkin nüfusu da alternatif ulaşım aracı olarak aracı olarak  yararlanmasını amaçlamaktayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.