Kreşte coşkulu kutlama

YEREL 27.10.2023 - 16:09, Güncelleme: 27.10.2023 - 16:09
 

Kreşte coşkulu kutlama

Konyaaltı Belediyesi kreş öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında öğrenciler çeşitli gösterilerle keyifli vakit geçirdi. Türk Bayrakları ile yapılan kutlamalarda minikler, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.   KIRMIZI-BEYAZ Minik öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ve trampetler eşliğinde yürüyüş yaptı. Kırmızı-beyaz giyinen miniklere mahalle sakinleri de alkışlarla destek verdi. Hurma Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ise minikler çeşitli oyunlarla Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Etkinliğe katılan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, miniklerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak çocukların neşesine ortak oldu.
Konyaaltı Belediyesi kreş öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutladı.
haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında öğrenciler çeşitli gösterilerle keyifli vakit geçirdi. Türk Bayrakları ile yapılan kutlamalarda minikler, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
 
KIRMIZI-BEYAZ
Minik öğrenciler, ellerinde Türk Bayrakları ve trampetler eşliğinde yürüyüş yaptı. Kırmızı-beyaz giyinen miniklere mahalle sakinleri de alkışlarla destek verdi. Hurma Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ise minikler çeşitli oyunlarla Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Etkinliğe katılan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, miniklerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak çocukların neşesine ortak oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.