Kritik buluşma KARACA-SOYLU

GÜNDEM 11.07.2021 - 12:45, Güncelleme: 11.07.2021 - 12:45
 

Kritik buluşma KARACA-SOYLU

Cumhurbaşkanı Danışmanı, MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca, İl Başkanı Kaan Koç ile birlikte Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Danışmanı, MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca, İl Başkanı Koç ile birlikte Ardahan’ın taleplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletti. Korkmaz Karaca, Ankara’da düzenlenen MKYK toplantısı sonrası, Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Karaca ve Koç, Ardahan’ın taleplerini Bakan Soylu’ya iletti.  Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaca, “Kaan Koç bizim il başkanımız. Son derece genç bir kardeşim. Uyum içinde çalışıyoruz.  Hep beraber Ardahan’a hizmet edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Danışmanı, MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca, İl Başkanı Kaan Koç ile birlikte Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Danışmanı, MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca, İl Başkanı Koç ile birlikte Ardahan’ın taleplerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iletti. Korkmaz Karaca, Ankara’da düzenlenen MKYK toplantısı sonrası, Ardahan İl Başkanı Kaan Koç ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Karaca ve Koç, Ardahan’ın taleplerini Bakan Soylu’ya iletti. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaca, “Kaan Koç bizim il başkanımız. Son derece genç bir kardeşim. Uyum içinde çalışıyoruz.  Hep beraber Ardahan’a hizmet edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.