Kriz var!

SPOR 13.03.2024 - 14:33, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:33
 

Kriz var!

Antalyaspor'da ekonomik kriz giderek derinleşiyor. 3-4 aydır maaş alamayan futbolcuların kazan kaldırdığı öne sürülüyor. Kırmızı beyazlı takımın yöneticilerinin krizi çözmek için kapı kapı dolaşarak para bulmaya çalıştığı bildiriliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'de üst sıralar için mücadele eden Antalyaspor'da bir süredir yaşanan ekonomik krizin giderek derinleştiği ileri sürülüyor. Kırmızı beyazlı kulübe yakın kaynaklar, 3-4 aydır maaş alamayan futbolcuların kazan kaldırdığını, yönetimin ise para bulabilmek umuduyla kapı kapı dolaştığını belirtiyor. Zor günler yaşayan ve futbolculara ödeme yapmaktan zorlanan yönetimin bir miktar para temin ederek, futbolcuların birikmiş olan primlerini ödediği, yönetimin yeni para arayışını sürdürdüğü bildiriliyor. HANGİ YÖNETİCİ BAĞIŞ SÖZÜ VERMİŞTİ? Antalyaspor'daki ekonomik krizin derinleşmesinde daha önce kırmızı beyazlı takıma bağış vaadinde bulunan yöneticilerin sözlerinin ne kadarını yerine getirdiği de şimdilik bilinmiyor. Kulüp kulislerinde Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe 1 milyon, Başkanvekili Mertay Selim Şirin 500 bin, Asbaşkanlar Akın Tatlıpınar ve Fatih Gürcü 350'şer bin, yönetim kurulu üyeleri Feyzan Ersinan, Aydın Nuh Kaya, Mehmet Bora, Barış Ekmekçioğlu ve Recep Bayraktar'ın 250'şer bin dolar bağış sözü verdikleri belirtiliyor.
Antalyaspor'da ekonomik kriz giderek derinleşiyor. 3-4 aydır maaş alamayan futbolcuların kazan kaldırdığı öne sürülüyor. Kırmızı beyazlı takımın yöneticilerinin krizi çözmek için kapı kapı dolaşarak para bulmaya çalıştığı bildiriliyor.

haberimizvar.net- Süper Lig'de üst sıralar için mücadele eden Antalyaspor'da bir süredir yaşanan ekonomik krizin giderek derinleştiği ileri sürülüyor. Kırmızı beyazlı kulübe yakın kaynaklar, 3-4 aydır maaş alamayan futbolcuların kazan kaldırdığını, yönetimin ise para bulabilmek umuduyla kapı kapı dolaştığını belirtiyor. Zor günler yaşayan ve futbolculara ödeme yapmaktan zorlanan yönetimin bir miktar para temin ederek, futbolcuların birikmiş olan primlerini ödediği, yönetimin yeni para arayışını sürdürdüğü bildiriliyor.

HANGİ YÖNETİCİ BAĞIŞ SÖZÜ VERMİŞTİ?

Antalyaspor'daki ekonomik krizin derinleşmesinde daha önce kırmızı beyazlı takıma bağış vaadinde bulunan yöneticilerin sözlerinin ne kadarını yerine getirdiği de şimdilik bilinmiyor. Kulüp kulislerinde Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe 1 milyon, Başkanvekili Mertay Selim Şirin 500 bin, Asbaşkanlar Akın Tatlıpınar ve Fatih Gürcü 350'şer bin, yönetim kurulu üyeleri Feyzan Ersinan, Aydın Nuh Kaya, Mehmet Bora, Barış Ekmekçioğlu ve Recep Bayraktar'ın 250'şer bin dolar bağış sözü verdikleri belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.