“Krizin hesabını soracağız!”

GÜNDEM 11.08.2022 - 11:32, Güncelleme: 11.08.2022 - 11:32
 

“Krizin hesabını soracağız!”

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaşanan ekonomik krizle ilgili yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Halkı yoksullaştıran yüksek enflasyon, saray rejiminin politikaları sonucu bankalar için nimete döndü. Bankalar karını 6 ayda yüzde 400 arttırdı! Ağızlarını her açtıklarında faizden dem vururlar, ‘faiz sebep enflasyon sonuç’ derler ama faiz lobilerini ihya ederler! HESAP SORACAĞIZ Kur korumalı mevduat üzerinden, iktidarın uyguladığı faiz politikası yüzünden malı götüren götürene ama beyefendi ‘yerseniz’ faize karşı! Erdoğan'ın faiz tezinin ve Merkez Bankası'na uygulattığı faiz politikasının kimlere hizmet ettiği ortadadır! Vatandaş acından ölürken, emekçiyi, emekliyi, genci, işsizi unutup yandaşlarını, bankaları ihya eden bu saray rejiminin gerçek yüzünü her yerde inatla anlatacağız!  Vatandaşın etiyle, kemiğiyle, iliğine kadar hissettiği bu krizin hesabını soracağız!”    
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaşanan ekonomik krizle ilgili yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Halkı yoksullaştıran yüksek enflasyon, saray rejiminin politikaları sonucu bankalar için nimete döndü. Bankalar karını 6 ayda yüzde 400 arttırdı! Ağızlarını her açtıklarında faizden dem vururlar, ‘faiz sebep enflasyon sonuç’ derler ama faiz lobilerini ihya ederler!

HESAP SORACAĞIZ

Kur korumalı mevduat üzerinden, iktidarın uyguladığı faiz politikası yüzünden malı götüren götürene ama beyefendi ‘yerseniz’ faize karşı! Erdoğan'ın faiz tezinin ve Merkez Bankası'na uygulattığı faiz politikasının kimlere hizmet ettiği ortadadır! Vatandaş acından ölürken, emekçiyi, emekliyi, genci, işsizi unutup yandaşlarını, bankaları ihya eden bu saray rejiminin gerçek yüzünü her yerde inatla anlatacağız!  Vatandaşın etiyle, kemiğiyle, iliğine kadar hissettiği bu krizin hesabını soracağız!”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.