Küçük ressamlar gelecek vadediyor

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.10.2023 - 14:37, Güncelleme: 07.10.2023 - 14:37
 

Küçük ressamlar gelecek vadediyor

Antalya'da bir sanat merkezinde 1,5 yıldır resim eğitimi alan küçük ressamlar, ilk karma sergilerini açtı.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Fuayesi'ndeki Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde gerçekleşen serginin açılış kurdelesini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, sanat merkezinin yöneticisi Kutsal Kaynak, resim öğretmeni Mukadder Öztürk, küçük ressamlar birlikte kesti. Yaşları 7-13 arasında değişen Ada Duru Aktepe, Ares Şatıroğlu, Balım Eylül Soysal, Deniz Karaduman, Elif Duru Afşar, Güneş Tadır, duygu, düşünce, özlem ve hayallerini resmetti. Çocuklar, ürettikleri eserlerinin yer aldığı sergi açılışında anne ve babalarıyla birlikte heyecanlı anlar yaşadı. Eserleri ilk kez sanatseverlerin beğenisine sunulan çocuklara övgüler yağdı.  Sanat merkezi yöneticisi Kutsal Kaynak, "Gelecek vadeden öğrencilerimizle gurur duyduk" dedi. Ressam Mukadder Öztürk de yetenekli çocukların büyük bir heyecanla tuval başında çalıştıklarını, her ürettikleri eserin resim sanatına tutkularını güçlendirdiğini aktardı. Muratpaşa Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışan personelin de hayranlıkla gezdiği sergide farklı konularda çalışılmış 30 resim yer aldı. 
Antalya'da bir sanat merkezinde 1,5 yıldır resim eğitimi alan küçük ressamlar, ilk karma sergilerini açtı.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Fuayesi'ndeki Fikret Otyam Sanat Galerisi'nde gerçekleşen serginin açılış kurdelesini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, sanat merkezinin yöneticisi Kutsal Kaynak, resim öğretmeni Mukadder Öztürk, küçük ressamlar birlikte kesti. Yaşları 7-13 arasında değişen Ada Duru Aktepe, Ares Şatıroğlu, Balım Eylül Soysal, Deniz Karaduman, Elif Duru Afşar, Güneş Tadır, duygu, düşünce, özlem ve hayallerini resmetti. Çocuklar, ürettikleri eserlerinin yer aldığı sergi açılışında anne ve babalarıyla birlikte heyecanlı anlar yaşadı. Eserleri ilk kez sanatseverlerin beğenisine sunulan çocuklara övgüler yağdı. 

Sanat merkezi yöneticisi Kutsal Kaynak, "Gelecek vadeden öğrencilerimizle gurur duyduk" dedi. Ressam Mukadder Öztürk de yetenekli çocukların büyük bir heyecanla tuval başında çalıştıklarını, her ürettikleri eserin resim sanatına tutkularını güçlendirdiğini aktardı.

Muratpaşa Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışan personelin de hayranlıkla gezdiği sergide farklı konularda çalışılmış 30 resim yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.