Küçükaydın ilçeleri ziyaret etti

SİYASET 26.03.2023 - 13:53, Güncelleme: 26.03.2023 - 13:53
 

Küçükaydın ilçeleri ziyaret etti

CHP Antalya Milletvekili aday adayı gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Küçükaydın, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Serik CHP ilçe başkanlarını ve partililerini ziyaret etti

Haberimizvar - Yaptıkları çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken CHP Antalya milletvekili aday adayı gazeteci- yazar Ebru Küçükaydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan toplumsal olaylara dikkat çeken Küçükaydın, bir yandan da CHP ilçe örgütlerini ziyaret ediyor. Yoğun bir tempo ile çalışan Küçükaydın, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Kepez CHP İlçe Başkanı Önder Kurnaz, CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve partilileri ziyaret etti. İÇİNİZ RAHAT OLSUN İlçe başkanlarına samimi ve nezaketli desteklerinden dolayı teşekkür eden Ebru Küçükaydın, “Parti örgütlerimizin heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Hepsi kenetlenmiş durumda. Bu halk gibi bize de umut oluyor. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Geliyor gelmekte olan. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın ortakları olan Meral Akşener, Temel Karamallıoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal’ın oluşturduğu ılıman ve samimi yaklaşım şimdiden ülkeyi pozitif bir hale getirmiş durumda. İnanıyoruz ki bu seçimi alacağız. Artık düzenin değişmesi ve bu kokuşmuş sistemin değiştirilmesi gerek. Herkesin içi rahat olsun. Martın sonu bahar olacak. 15 Mayıs’ta halk daha güzel bir geleceğe uyanacak” dedi.        
CHP Antalya Milletvekili aday adayı gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Küçükaydın, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Serik CHP ilçe başkanlarını ve partililerini ziyaret etti

Haberimizvar - Yaptıkları çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken CHP Antalya milletvekili aday adayı gazeteci- yazar Ebru Küçükaydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan toplumsal olaylara dikkat çeken Küçükaydın, bir yandan da CHP ilçe örgütlerini ziyaret ediyor. Yoğun bir tempo ile çalışan Küçükaydın, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, Kepez CHP İlçe Başkanı Önder Kurnaz, CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve partilileri ziyaret etti.

İÇİNİZ RAHAT OLSUN

İlçe başkanlarına samimi ve nezaketli desteklerinden dolayı teşekkür eden Ebru Küçükaydın, “Parti örgütlerimizin heyecanı bizi de heyecanlandırıyor. Hepsi kenetlenmiş durumda. Bu halk gibi bize de umut oluyor. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Geliyor gelmekte olan. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın ortakları olan Meral Akşener, Temel Karamallıoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal’ın oluşturduğu ılıman ve samimi yaklaşım şimdiden ülkeyi pozitif bir hale getirmiş durumda. İnanıyoruz ki bu seçimi alacağız. Artık düzenin değişmesi ve bu kokuşmuş sistemin değiştirilmesi gerek. Herkesin içi rahat olsun. Martın sonu bahar olacak. 15 Mayıs’ta halk daha güzel bir geleceğe uyanacak” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.