Küçükkuru bağımsız aday

SİYASET 07.02.2024 - 16:46, Güncelleme: 07.02.2024 - 17:04
 

Küçükkuru bağımsız aday

Sık parti değiştirmesi ile ünlenen İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkkuru, sosyal medya hesabından İbradı'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- Sık parti değiştiren siyasetçiler arasına adını yazdıran İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbradı'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu. CHP'den seçildiği İbradı Belediye Başkanlığı görevinde 2'inci dönemini tamamlamak üzere olan Küçükkuru, birkaç parti değiştirdikten sonra CHP'ye dönmek istemiş ancak bu amacına ulaşamamıştı. Küçükkuru'nun çalışma arkadaşlarından Serkan Gedik'i 31 Mart yerel seçimleri için İbradı Belediye Başkan Adayı göstermişti. İbradı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Küçükkuru, sosyal medya paylaşımında bağımsız aday olarak İbradı'ya hizmet etmeye devam edeceğini ileri sürerek, şu ifadeleri kullandı: "Süreçte gelişen olaylar ve halkta gördüğüm tarafıma yönelen istek üzerine bağımsız olarak seçime katılma kararı aldım. Çalmadık, çaldırmadık Kimse çalışmadı diyemez. Benim için önemli olan bu ikisi idi. Hata ve kusur olabilir ama alnımız açık başımız dik, ne yaptığımızdan emin hep halkın içinde oturduk"
Sık parti değiştirmesi ile ünlenen İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkkuru, sosyal medya hesabından İbradı'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- Sık parti değiştiren siyasetçiler arasına adını yazdıran İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbradı'dan Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu. CHP'den seçildiği İbradı Belediye Başkanlığı görevinde 2'inci dönemini tamamlamak üzere olan Küçükkuru, birkaç parti değiştirdikten sonra CHP'ye dönmek istemiş ancak bu amacına ulaşamamıştı. Küçükkuru'nun çalışma arkadaşlarından Serkan Gedik'i 31 Mart yerel seçimleri için İbradı Belediye Başkan Adayı göstermişti.

İbradı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serkan Küçükkuru, sosyal medya paylaşımında bağımsız aday olarak İbradı'ya hizmet etmeye devam edeceğini ileri sürerek, şu ifadeleri kullandı: "Süreçte gelişen olaylar ve halkta gördüğüm tarafıma yönelen istek üzerine bağımsız olarak seçime katılma kararı aldım. Çalmadık, çaldırmadık Kimse çalışmadı diyemez. Benim için önemli olan bu ikisi idi. Hata ve kusur olabilir ama alnımız açık başımız dik, ne yaptığımızdan emin hep halkın içinde oturduk"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.