Külliye daveti öncesi Torun’la toplantı

SİYASET 11.09.2019 - 13:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Külliye daveti öncesi Torun’la toplantı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Ankara’ya giden CHP’li büyükşehir belediye başkanları önce partilerinin genel merkezinde genel başkan yardımcısı Seyit Torun ile toplantı yaptı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz bir çıkış yaparak seçilmiş tüm büyükşehir belediye başkanlarını Külliye’ye davet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davete gidilecek talimatının ardından bugün gerçekleşecek toplantı öncesi büyükşehir belediye başkanları CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. BİR EKSİK KATILIM Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu davete katılacak olan büyükşehir belediye başkanları CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile toplantıya girdi.  Torun ile toplantı sonrası başkanlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Bu arada CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yurt dışında olması sebebiyle toplantıya katılmadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Ankara’ya giden CHP’li büyükşehir belediye başkanları önce partilerinin genel merkezinde genel başkan yardımcısı Seyit Torun ile toplantı yaptı

haberimizvar.net Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz bir çıkış yaparak seçilmiş tüm büyükşehir belediye başkanlarını Külliye’ye davet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davete gidilecek talimatının ardından bugün gerçekleşecek toplantı öncesi büyükşehir belediye başkanları CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

BİR EKSİK KATILIM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu davete katılacak olan büyükşehir belediye başkanları CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile toplantıya girdi.  Torun ile toplantı sonrası başkanlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti. Bu arada CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yurt dışında olması sebebiyle toplantıya katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.