Kuluçka Merkezi tanıtıldı

YEREL 13.11.2023 - 14:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 14:25
 

Kuluçka Merkezi tanıtıldı

Konyaaltı Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliği ile Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yapımını tamamladığı Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla kurduğu Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Volkan Güler ve girişimcilerin katıldığı toplantıda, Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin kuruluş amacı ve misyonu anlatılırken, toplantıya katılan girişimcilerin fikirleri ve beklentileri dinlendi. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılarak tam anlamıyla bir proje üssü haline gelecek olan merkez, girişimcilerin başlangıç aşamasındaki iş fikirlerini hayata geçirmelerine olanak tanıyacak.   GİRİŞİMCİLER İÇİN MODERN BİR MERKEZ Girişimcilerin, modern çalışma alanlarında çalışma fırsatı bulacağı merkez ‘‘Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’’ kapsamında 160 metrekare alan üzerine, aynı anda 30 kişiye hizmet verebilecek kapasitede tasarlandı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin toplantı, seminer salonları ve hizmetleri ile desteklenmesi amaçlanan Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nde, eğitimler, atölye çalışmaları, mentor desteği, iş dünyası yatırımcıları ve ekosistem aktörleri ile buluşmalar gerçekleştirileceği bildirildi. Tanıtım toplantısının ardından Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’e plaket takdim etti.
Konyaaltı Belediyesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliği ile Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yapımını tamamladığı Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi.
haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi, girişimcilerin ve girişim fikirlerinin önünü açmak amacıyla kurduğu  Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Volkan Güler ve girişimcilerin katıldığı toplantıda, Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin kuruluş amacı ve misyonu anlatılırken, toplantıya katılan girişimcilerin fikirleri ve beklentileri dinlendi. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılarak tam anlamıyla bir proje üssü haline gelecek olan merkez, girişimcilerin başlangıç aşamasındaki iş fikirlerini hayata geçirmelerine olanak tanıyacak.
 
GİRİŞİMCİLER İÇİN MODERN BİR MERKEZ
Girişimcilerin, modern çalışma alanlarında çalışma fırsatı bulacağı merkez ‘‘Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’’ kapsamında 160 metrekare alan üzerine, aynı anda 30 kişiye hizmet verebilecek kapasitede tasarlandı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin toplantı, seminer salonları ve hizmetleri ile desteklenmesi amaçlanan Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nde, eğitimler, atölye çalışmaları, mentor desteği, iş dünyası yatırımcıları ve ekosistem aktörleri ile buluşmalar gerçekleştirileceği bildirildi. Tanıtım toplantısının ardından Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek’e plaket takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.