Kulüplere ‘kural’ eğitimi

SPOR 26.09.2019 - 13:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kulüplere ‘kural’ eğitimi

ASKF ve TÜFAD’ın düzenlediği değişen oyun kuralları eğitiminde Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ali Cumhur Doğan, değişen kuralları videolu gösterim eşliğinde detaylı bir şekilde anlattı

haberimizvar.net Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Antalya Şubesi tarafından organize edilen “2019-2020 Sezonu Antalya ASKF-TÜFAD-Sporcu ve Futbolseverler İçin Oyun Kurallarındaki Değişiklikler” konulu eğitim Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Seminerde Bölgesel Hakem Kurul Üyesi ve İl Hakem Kurulu eski başkanı Ali Cumhur Doğan, değişen oyun kuralları ile ilgili eğitim verdi. TALEP KULÜPLERDEN GELDİ Kulüplerden böyle bir talep geldiği için eğitim düzenlediklerini belirten ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, “Çok sayıda kulüp bize gelerek böyle bir eğitim istediklerini söyledi. Aynı şekilde birçok antrenör de TÜFAD Şube Başkanımız Şakir Filiz’den bu talepte bulunmuş. İki kurum olarak ortaklaşa bir eğitim düzenleyerek hakem hocamız Ali Cumhur Doğan’dan eğitim vermesini istedik” dedi. HAKEM KURSUNA KATILIN TÜFAD Şube Başkanı Şakir Filiz, katılanlara teşekkür etti. Eğitim veren Ali Cumhur Doğan, bu sezon başı değişen kuralları videolu gösterim eşliğinde detaylı bir şekilde anlattı. Toplantıya katılan antrenör ve yöneticilere seslenen Doğan, “Futbolcularınızı mutlaka hakem seminerine gönderin. Sahada kuralı bilen ile bilmeyen futbolcu arasında çok fark oluyor. Hakem olmak istemeyen futbolcular bile kursa katılsın” dedi.
ASKF ve TÜFAD’ın düzenlediği değişen oyun kuralları eğitiminde Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ali Cumhur Doğan, değişen kuralları videolu gösterim eşliğinde detaylı bir şekilde anlattı

haberimizvar.net Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Antalya Şubesi tarafından organize edilen “2019-2020 Sezonu Antalya ASKF-TÜFAD-Sporcu ve Futbolseverler İçin Oyun Kurallarındaki Değişiklikler” konulu eğitim Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Seminerde Bölgesel Hakem Kurul Üyesi ve İl Hakem Kurulu eski başkanı Ali Cumhur Doğan, değişen oyun kuralları ile ilgili eğitim verdi.

TALEP KULÜPLERDEN GELDİ

Kulüplerden böyle bir talep geldiği için eğitim düzenlediklerini belirten ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, “Çok sayıda kulüp bize gelerek böyle bir eğitim istediklerini söyledi. Aynı şekilde birçok antrenör de TÜFAD Şube Başkanımız Şakir Filiz’den bu talepte bulunmuş. İki kurum olarak ortaklaşa bir eğitim düzenleyerek hakem hocamız Ali Cumhur Doğan’dan eğitim vermesini istedik” dedi.

HAKEM KURSUNA KATILIN

TÜFAD Şube Başkanı Şakir Filiz, katılanlara teşekkür etti. Eğitim veren Ali Cumhur Doğan, bu sezon başı değişen kuralları videolu gösterim eşliğinde detaylı bir şekilde anlattı. Toplantıya katılan antrenör ve yöneticilere seslenen Doğan, “Futbolcularınızı mutlaka hakem seminerine gönderin. Sahada kuralı bilen ile bilmeyen futbolcu arasında çok fark oluyor. Hakem olmak istemeyen futbolcular bile kursa katılsın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.