Kumbul'dan ilk ziyaret

SİYASET 01.04.2024 - 15:43, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:43
 

Kumbul'dan ilk ziyaret

Serik'te 93 yıl sonra belediye başkanlığını kazanan Kadir Kumbul, ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'ya yaptı.

haberimizvar.net- CHP'nin 93 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürüp Serik Belediye Başkanlığını kazanan Dr. Kadir Kumbul, ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine yaptı. Serik'in yeni belediye başkanı Kadir Kumbul, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, Serik'te başarılı çalışmalara imza atmaya hazır olduklarını, Serik seçmeninin kendisine verdiği destek ve güvene layık olmaya çalışacağını söyledi. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da Kumbul'u kutlayarak başarı dileklerini iletti.
Serik'te 93 yıl sonra belediye başkanlığını kazanan Kadir Kumbul, ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı'ya yaptı.

haberimizvar.net- CHP'nin 93 yıllık rüyasını gerçeğe dönüştürüp Serik Belediye Başkanlığını kazanan Dr. Kadir Kumbul, ilk ziyaretini CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine yaptı. Serik'in yeni belediye başkanı Kadir Kumbul, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, Serik'te başarılı çalışmalara imza atmaya hazır olduklarını, Serik seçmeninin kendisine verdiği destek ve güvene layık olmaya çalışacağını söyledi.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da Kumbul'u kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.