Kumluca Atatürk Stadyumu'na kavuşuyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.02.2024 - 16:48, Güncelleme: 25.02.2024 - 16:48
 

Kumluca Atatürk Stadyumu'na kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca'ya yeni bir stadyum kazandırıyor. Yıkılıp yeniden yapımına başlanan Kumluca Atatürk Stadyumu hızla yükseliyor. Yağlı güreşten futbola ve konserler gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Atatürk Stadyumu'nda tüm imalatlar yüzde 70 oranına ulaştı. Projenin mart ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kumluca'ya verdiği stadyum sözü hayat buluyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yıkılıp, yeniden inşa edilen Kumluca Atatürk Stadyumu, başta güreş, deve güreşi, futbol, konserler ve festivaller olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü doğrultusunda yapımı devam eden Atatürk Stadyumu inşaatı yüzde 70 seviyesine ulaştı. Kumluca'nın sosyal ve kültürel hayatına yeni bir ivme kazandıracak olan proje ekiplerin hummalı çalışmasıyla önümüzdeki haftalarda tamamlanacak. KABA İNŞAAT VE DUVAR İMALATLARI TAMAMLANDI İmalat aşaması 4 etaptan oluşan stadyum projesinde kaba inşaat ve duvar imalatları yüzde 100 oranında tamamlanırken, sıva işleri başladı. Tribünlerin çelik konstrüksiyon çatı karkas imalatı yapıldı ve montaj aşamasına geldi. Stadyum içinde yer alan elektrik ve mekanik imalatları hızla devam ediyor. Proje, alt yapı, sulama ve peyzaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmete hazır hale gelecek. Kumluca Atatürk Stadyumu 13200 metrekare alanın 6650 metrekarelik kısmına inşa ediliyor. Projede idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca'ya yeni bir stadyum kazandırıyor. Yıkılıp yeniden yapımına başlanan Kumluca Atatürk Stadyumu hızla yükseliyor. Yağlı güreşten futbola ve konserler gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Atatürk Stadyumu'nda tüm imalatlar yüzde 70 oranına ulaştı. Projenin mart ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kumluca'ya verdiği stadyum sözü hayat buluyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yıkılıp, yeniden inşa edilen Kumluca Atatürk Stadyumu, başta güreş, deve güreşi, futbol, konserler ve festivaller olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü doğrultusunda yapımı devam eden Atatürk Stadyumu inşaatı yüzde 70 seviyesine ulaştı. Kumluca'nın sosyal ve kültürel hayatına yeni bir ivme kazandıracak olan proje ekiplerin hummalı çalışmasıyla önümüzdeki haftalarda tamamlanacak.

KABA İNŞAAT VE DUVAR İMALATLARI TAMAMLANDI

İmalat aşaması 4 etaptan oluşan stadyum projesinde kaba inşaat ve duvar imalatları yüzde 100 oranında tamamlanırken, sıva işleri başladı. Tribünlerin çelik konstrüksiyon çatı karkas imalatı yapıldı ve montaj aşamasına geldi. Stadyum içinde yer alan elektrik ve mekanik imalatları hızla devam ediyor. Proje, alt yapı, sulama ve peyzaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmete hazır hale gelecek.

Kumluca Atatürk Stadyumu 13200 metrekare alanın 6650 metrekarelik kısmına inşa ediliyor. Projede idari alan, tuvalet, engelli tuvaleti, duş, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alacak. 2000 metrekare yeşil alana da sahip olan projede, 97 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.