Kumluca, Finike ve Demre'de vergi ödemelerine bir ay erteleme

EKONOMİ 13.12.2022 - 16:56, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:56
 

Kumluca, Finike ve Demre'de vergi ödemelerine bir ay erteleme

Antalya'da yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca, Finike ve Demre'de vergi mükelleflerinin ödemelerinin bir ay ertelendiği açıklandı.

haberimizvar.net- Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Bakanlık, Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde faaliyet gösteren mükelleflerin aralık sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin 1 ay ertelendiğini duyurdu. Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bakanlığımız, 12 Aralık tarihinde Antalya ilinin Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde faaliyet gösteren mükelleflerin aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir. Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Antalya'da yaşanan sel felaketinin ardından Kumluca, Finike ve Demre'de vergi mükelleflerinin ödemelerinin bir ay ertelendiği açıklandı.

haberimizvar.net- Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yazılı açıklama yapıldı. Bakanlık, Antalya'nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde faaliyet gösteren mükelleflerin aralık sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme sürelerinin 1 ay ertelendiğini duyurdu.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bakanlığımız, 12 Aralık tarihinde Antalya ilinin Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde meydana gelen selden etkilenen mükelleflerin olası mağduriyetlerinin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde faaliyet gösteren mükelleflerin aralık ayının sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir. Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.