Kumluca sular altında

YEREL 05.03.2024 - 18:47, Güncelleme: 05.03.2024 - 18:47
 

Kumluca sular altında

Antalya Kumluca'da kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Hortum, birçok evi ve işlerini yıkıp geçti.

haberimizvar.net- Antalya geçtiğimiz ay sel felaketiyle adeta yıkılmıştı. Önceki felaketin yaraları hala sarılmaya çalışan Antalya’yı sel yeniden vurdu. Antalya Kumluca'da kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Hortum, birçok evi ve işlerini yıkıp geçti. Antalya'nın Kumluca ilçesinde kuvvetli yağışın ardından derelerin taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. İlçede dün öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak sonrası dereler taştı. Kent merkezine ulaşan sel, su baskınlarına yol açtı. Emniyet çalışmalara başladı. Ölü yaralı olup olmadığı araştırılıyor. Antalya merkezde otobüs seferleri ve tramvay seferleri dururken, vatandaşlar sokakta mahsur kaldı.
Antalya Kumluca'da kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Hortum, birçok evi ve işlerini yıkıp geçti.

haberimizvar.net- Antalya geçtiğimiz ay sel felaketiyle adeta yıkılmıştı. Önceki felaketin yaraları hala sarılmaya çalışan Antalya’yı sel yeniden vurdu.

Antalya Kumluca'da kuvvetli yağış sele neden oldu. Sağanak sonrası dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı. Hortum, birçok evi ve işlerini yıkıp geçti.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde kuvvetli yağışın ardından derelerin taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

İlçede dün öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak sonrası dereler taştı. Kent merkezine ulaşan sel, su baskınlarına yol açtı.

Emniyet çalışmalara başladı. Ölü yaralı olup olmadığı araştırılıyor.

Antalya merkezde otobüs seferleri ve tramvay seferleri dururken, vatandaşlar sokakta mahsur kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.