Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'ne hazırlanıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.04.2024 - 11:46, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:46
 

Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'ne hazırlanıyor

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- Festival 24 Nisan'da Panayır Çarşısı kurulmasıyla başlayacak. 27 Nisan'da Yörük Göçü, 28 Nisan'da Yağlı pehlivan güreşleri yapılacak. 29 Nisan'da Yörük Obaları açılışının gerçekleştirileceği festivalde aynı gün yörük ateşi yakılacak. Festival kapsamında 3- 4 Mayıs'da yöresel yarışmalar, kadınlar matinesi ve Buray ve Kıraç konseri düzenlenecek. Festival hakkında bilgi veren Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, "25 yıldır gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali bu yıl 24 Nisan, 4 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğiz. Belediyemizin organize ettiği, 41 Mahalle muhtarımızın iştirak ettiği ve yıllardır çok geniş katılımlı halk etkinliği halinde yapılan festivalimize halkımızı bekleriz" dedi. 
Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan 4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net-  Festival 24 Nisan'da Panayır Çarşısı kurulmasıyla başlayacak. 27 Nisan'da Yörük Göçü, 28 Nisan'da Yağlı pehlivan güreşleri yapılacak. 29 Nisan'da Yörük Obaları açılışının gerçekleştirileceği festivalde aynı gün yörük ateşi yakılacak. Festival kapsamında 3- 4 Mayıs'da yöresel yarışmalar, kadınlar matinesi ve Buray ve Kıraç konseri düzenlenecek.

Festival hakkında bilgi veren Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, "25 yıldır gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali bu yıl 24 Nisan, 4 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğiz. Belediyemizin organize ettiği, 41 Mahalle muhtarımızın iştirak ettiği ve yıllardır çok geniş katılımlı halk etkinliği halinde yapılan festivalimize halkımızı bekleriz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.