Kumluca'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 15:27, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:27
 

Kumluca'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

haberimizvar.net- İlk tören ilçe protokolü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Ardından geniş kapsamlı kutlamalar için Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'ne geçildi. Kaymakam Tekin Erdemir, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenci ve öğretmenler katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kumluca ilçesi olarak il genelinde eğitim başarısı açısından çok iyi bir noktada olduklarını belirten Müdür Tekdemir, "Kumluca olarak eğitimde başarılıyız. Bu başarıyı yakalarken Çanakkale'yi bilen nesiller yetiştiriyoruz. Öğretmenlerimiz de bu konuda üstüne düşeni yapıyor. Vatan ve millet sevgisini öğrencilerimize benimsetiyoruz" dedi. Törende, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü dolayısıyla ilçedeki okullar arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve türküler okundu. Törenin sonunda Mimar Sinan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Çanakkale oratoryosu sunuldu.
Antalya'nın Kumluca ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi.

haberimizvar.net- İlk tören ilçe protokolü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Ardından geniş kapsamlı kutlamalar için Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'ne geçildi. Kaymakam Tekin Erdemir, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğrenci ve öğretmenler katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Kumluca ilçesi olarak il genelinde eğitim başarısı açısından çok iyi bir noktada olduklarını belirten Müdür Tekdemir, " Kumluca olarak eğitimde başarılıyız. Bu başarıyı yakalarken Çanakkale'yi bilen nesiller yetiştiriyoruz. Öğretmenlerimiz de bu konuda üstüne düşeni yapıyor. Vatan ve millet sevgisini öğrencilerimize benimsetiyoruz" dedi.

Törende, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü dolayısıyla ilçedeki okullar arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler ve türküler okundu. Törenin sonunda Mimar Sinan İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Çanakkale oratoryosu sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.