Kumluca'da 40 muhtar mazbata aldı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2024 - 15:56, Güncelleme: 05.04.2024 - 15:56
 

Kumluca'da 40 muhtar mazbata aldı

Yerel yönetimler seçimlerinde seçimi kazanan muhtarlar mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

haberimizvar.net- Kumluca ilçesine bağlı 41 mahalleden itiraz işlemleri devam eden Gölcük Mahallesi hariç 40 mahalle muhtarı mazbatasını alarak görevine başladı.    Kumluca İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatasını alan muhtarlar önce ilçe Kaymakamı Tekin Erdemir'i, ardından da Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu'nu ziyaret etti.   Muhtarlar ilk icraat olarak da bugün saat 17.00'de düzenlenecek Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali toplantısına katılacak. 
Yerel yönetimler seçimlerinde seçimi kazanan muhtarlar mazbatalarını alarak görevlerine başladı.

haberimizvar.net- Kumluca ilçesine bağlı 41 mahalleden itiraz işlemleri devam eden Gölcük Mahallesi hariç 40 mahalle muhtarı mazbatasını alarak görevine başladı.  
  Kumluca İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatasını alan muhtarlar önce ilçe Kaymakamı Tekin Erdemir'i, ardından da Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu'nu ziyaret etti. 
 Muhtarlar ilk icraat olarak da bugün saat 17.00'de düzenlenecek Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali toplantısına katılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.