Kumluca’da AKP-CHP kavgası

SİYASET 29.01.2020 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumluca’da AKP-CHP kavgası

AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, CHP’li Kumluca Belediyesi'ndeki işten çıkarmalara tepki göstererek, "Sayın Köleoğlu, genel başkanının verdiği namus sözünü yok saymıştır" dedi.

haberimizvar.net-  AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediyesi'nde 100'ün üzerinde işçinin işten çıkarıldığını belirterek, Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu'nun işçi kıyımı yaptığını söyledi. İşçi çıkarılmasına tepki gösteren Erol Uysal, "Köleoğlu, Kumlucalı büyük ailenin umutlarını, hayallerini karartmak için mi geldin? CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerden önce yaptığı konuşmada; 'Bizim belediye başkanımız hiçbir işçiyi işinden atmayacak ama bir şey daha istiyorum. Bu işçi AK Parti döneminde belediyeye girdi. Bu işçi  AKP'li, MHP'li, Saadet Parti'li bunları atalım. Yok arkadaş. Bizim kitabımızda da, inancımızda da, felsefemizde de, dünya görüşümüzde de hiç kimsenin aşıyla işiyle ekmeğiyle oynamak yoktur. UMUTLARIYLA OYNADINIZ Herkesin aşı, işi, ekmeği olsun. Çalıştığı sürece, ürettiği sürece başımızın üstünde yeri var' demişti. Sayın Köleoğlu, genel başkanının verdiği namus sözünü yok saymıştır. Sayın Başkan işten çıkardığınız insanların her birisi belediyeden alın teriyle kazandığı parayla geçinen insanlar. Hepsi asgari ücretle çalışan, yuvalarına sıcak bir lokma ekmek götürebilmek, çocuklarına şeker alarak yüzlerini güldürebilmek derdinde olan insanlar. Sayın Başkan sadece bu işten çıkardığınız kişilerin değil onların eşlerinin, çocuklarının hayalleriyle, umutlarıyla da oynadınız. Bu kış gününde evine ekmek götürme derdinde olan insanlardan ne istediniz? Evsiz kalmasını mı istediniz, çocuklarının umutlarını karartmak mı istediniz?" BAŞKAN KÖLEOĞLU’NA SESLENDİ Belediye Başkanı Köleoğlu'nun söylemlerinde "Ben bütün siyasi görüşteki insanlardan oy aldım" dediğini aktaran Erol Uysal, "Çıkardığınız insanların hepsi farklı farklı siyasi görüşten insanlar. Benim merak ettiğim konu hangi kriterleri göz önünde bulundurarak bu kadar insanın ekmeğiyle oynadığınız, Kumlucalılar bunun cevabını sizden bekliyor" diye konuştu.  
AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, CHP’li Kumluca Belediyesi'ndeki işten çıkarmalara tepki göstererek, "Sayın Köleoğlu, genel başkanının verdiği namus sözünü yok saymıştır" dedi.

haberimizvar.net-  AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediyesi'nde 100'ün üzerinde işçinin işten çıkarıldığını belirterek, Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu'nun işçi kıyımı yaptığını söyledi. İşçi çıkarılmasına tepki gösteren Erol Uysal, "Köleoğlu, Kumlucalı büyük ailenin umutlarını, hayallerini karartmak için mi geldin? CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerden önce yaptığı konuşmada; 'Bizim belediye başkanımız hiçbir işçiyi işinden atmayacak ama bir şey daha istiyorum. Bu işçi AK Parti döneminde belediyeye girdi. Bu işçi  AKP'li, MHP'li, Saadet Parti'li bunları atalım. Yok arkadaş. Bizim kitabımızda da, inancımızda da, felsefemizde de, dünya görüşümüzde de hiç kimsenin aşıyla işiyle ekmeğiyle oynamak yoktur.

UMUTLARIYLA OYNADINIZ

Herkesin aşı, işi, ekmeği olsun. Çalıştığı sürece, ürettiği sürece başımızın üstünde yeri var' demişti. Sayın Köleoğlu, genel başkanının verdiği namus sözünü yok saymıştır. Sayın Başkan işten çıkardığınız insanların her birisi belediyeden alın teriyle kazandığı parayla geçinen insanlar. Hepsi asgari ücretle çalışan, yuvalarına sıcak bir lokma ekmek götürebilmek, çocuklarına şeker alarak yüzlerini güldürebilmek derdinde olan insanlar. Sayın Başkan sadece bu işten çıkardığınız kişilerin değil onların eşlerinin, çocuklarının hayalleriyle, umutlarıyla da oynadınız. Bu kış gününde evine ekmek götürme derdinde olan insanlardan ne istediniz? Evsiz kalmasını mı istediniz, çocuklarının umutlarını karartmak mı istediniz?"

BAŞKAN KÖLEOĞLU’NA SESLENDİ

Belediye Başkanı Köleoğlu'nun söylemlerinde "Ben bütün siyasi görüşteki insanlardan oy aldım" dediğini aktaran Erol Uysal, "Çıkardığınız insanların hepsi farklı farklı siyasi görüşten insanlar. Benim merak ettiğim konu hangi kriterleri göz önünde bulundurarak bu kadar insanın ekmeğiyle oynadığınız, Kumlucalılar bunun cevabını sizden bekliyor" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.