Kumluca'da yaralar sarılıyor

YEREL 13.03.2024 - 11:51, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:51
 

Kumluca'da yaralar sarılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da yaşanan hortum felaketinde seraları zarar gören vatandaşları yalnız bırakmadı. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından seraları zarar gören Kumlucalı üreticilere naylon dağıtımı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalyalı üreticilerin her anında yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da yaşanan hortum felaketinde seraları zarar gören vatandaşları da yalnız bırakmadı. Bölgede hasar tespit çalışmalarını hızla tamamlanmasının ardından serası zarar gören üreticilere naylon dağıtımı gerçekleştirildi.  Kumluca’da 5 Mart’ta yaşanan hortum felaketinin ardından bölgeye giden ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sera üreticilerini yalnız bırakmadı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarının hızla tamamlanmasının ardından Toptaş, Hacıveliler, Yenimahalle ve Göksu Mahallelerindeki üreticilere sera naylonları dağıtılmaya başlandı.  MORALİMİZ YERİNE GELDİ Serası zarar gören Ali Bozkaya hortum felaketinin ardından Başkan Böcek’in bölgeye gelerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sera naylonu dağıtımı yapıldığını belirterek teşekkür etti. Hortumda 1 dönümlük serası tamamen yerle bir olan Zeki Bozkaya da “Yıllardır sebze üretiyorum, böyle bir şey başımıza gelmedi. Pencereden seyrettim hortum oğlumun evinin üstünü attı ardından serayı yerle bir etti. Muhittin Başkanım geldi. Allah razı olsun Yörük çocuğu Muhittin Başkanımızdan sera naylonlarımızı dağıttılar. Bundan iyi vatandaşın arkasında durulmaz. Arkamızda onların olduğunu hissettiğimizden moralimiz yerine geldi” dedi. BÜYÜKŞEHİR’DEN HİÇ BOŞ DÖNMEDİM   Toptaş Mahalle Muhtarı Bülent Panuş ise bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hep yanlarından olduğunu belirterek, “Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden hiç boş dönmedim. Ne istediysek yaptılar. Sera naylonları için de mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da yaşanan hortum felaketinde seraları zarar gören vatandaşları yalnız bırakmadı. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından seraları zarar gören Kumlucalı üreticilere naylon dağıtımı gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Antalyalı üreticilerin her anında yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da yaşanan hortum felaketinde seraları zarar gören vatandaşları da yalnız bırakmadı. Bölgede hasar tespit çalışmalarını hızla tamamlanmasının ardından serası zarar gören üreticilere naylon dağıtımı gerçekleştirildi. 

Kumluca’da 5 Mart’ta yaşanan hortum felaketinin ardından bölgeye giden ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sera üreticilerini yalnız bırakmadı. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan hasar tespit çalışmalarının hızla tamamlanmasının ardından Toptaş, Hacıveliler, Yenimahalle ve Göksu Mahallelerindeki üreticilere sera naylonları dağıtılmaya başlandı. 


MORALİMİZ YERİNE GELDİ
Serası zarar gören Ali Bozkaya hortum felaketinin ardından Başkan Böcek’in bölgeye gelerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini şimdi de Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sera naylonu dağıtımı yapıldığını belirterek teşekkür etti. Hortumda 1 dönümlük serası tamamen yerle bir olan Zeki Bozkaya da “Yıllardır sebze üretiyorum, böyle bir şey başımıza gelmedi. Pencereden seyrettim hortum oğlumun evinin üstünü attı ardından serayı yerle bir etti. Muhittin Başkanım geldi. Allah razı olsun Yörük çocuğu Muhittin Başkanımızdan sera naylonlarımızı dağıttılar. Bundan iyi vatandaşın arkasında durulmaz. Arkamızda onların olduğunu hissettiğimizden moralimiz yerine geldi” dedi.


BÜYÜKŞEHİR’DEN HİÇ BOŞ DÖNMEDİM  
Toptaş Mahalle Muhtarı Bülent Panuş ise bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hep yanlarından olduğunu belirterek, “Muhittin Başkanımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden hiç boş dönmedim. Ne istediysek yaptılar. Sera naylonları için de mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.