Kumlucalı öğrenciler 100.Yıl anısına 100 fidan diktiler

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 25.10.2023 - 10:58, Güncelleme: 25.10.2023 - 10:58
 

Kumlucalı öğrenciler 100.Yıl anısına 100 fidan diktiler

Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı anısına 100 fidan dikti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zekai Dinçer, Beykonak Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, okul idaresi olarak öğrencilerin isimlerinin yazıldığı hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi. Kumluca Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle belirlenen alanda okul adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını dile getiren Dinçer, "Burada dikeceğimiz fidanlar, bu etkinliğe katılan öğrencilerimizin hayatlarında ayrı bir yeri olacak. Dikilen her fidana öğrencilerimiz kendi isimlerini verecekler ve fidanları kendileri gibi büyüdükçe kontrol edecekler." diye konuştu. Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ile öğrenciler, kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdu. Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Orman İşletme Müdürü Cengiz Okudan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı anısına 100 fidan dikti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zekai Dinçer, Beykonak Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, okul idaresi olarak öğrencilerin isimlerinin yazıldığı hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi.

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle belirlenen alanda okul adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını dile getiren Dinçer, "Burada dikeceğimiz fidanlar, bu etkinliğe katılan öğrencilerimizin hayatlarında ayrı bir yeri olacak. Dikilen her fidana öğrencilerimiz kendi isimlerini verecekler ve fidanları kendileri gibi büyüdükçe kontrol edecekler." diye konuştu.
Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ile öğrenciler, kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdu.
Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Orman İşletme Müdürü Cengiz Okudan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.