Kurban Bayramı tatili 9 gün

GÜNDEM 12.07.2021 - 20:25, Güncelleme: 12.07.2021 - 22:01
 

Kurban Bayramı tatili 9 gün

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımız 16 Temmuz cuma akşamından 26 Temmuz pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyorlar” dedi.

haberimizvar.net  Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı yaklaşık 1 saat 50 dakika sürdü. Toplantının ardından basın açıklaması yapan Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlendiğini duyurdu. Bayramda yola çıkacak tüm vatandaşlardan trafik kurallarına harfiyen uymalarını ve dikkatli olmalarını isteyen Erdoğan, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor” dedi.      PANDEMİDE NİSPETEN İYİ NOKTADAYIZ   Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Virüsün yeni varyantları dünyayı tehdit ediyor. Biz hem sağlık sistemimizin gücü hem aşılama oranlarımızla nispeten iyi bir noktadayız. Aşılamanın nispeten düşük olduğu yerler tehdit altına girebilir. Ciddi gayretler ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz avantaja sahip çıkmak mecburiyetindeyiz”.   UMUTSUZLUK KÖRÜKLEME GAYRETLERİ   “2021 yılında ulaşacağımız büyüme oranıyla, dünyanın yükselen ekonomisi olduğumuzu, hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı ispatlayacağız. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda diğer alanlarla birlikte ekonomide de emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’nin üzerinde kara bulutlar dolaştırmak için çalışanların, müspet tüm gelişmelerin üzerini kapatarak umutsuzluk körükleme gayretlerinin beyhude olduğunu göreceğiz”.   SON İKİ ASRIN EN ÖNEMLİ FIRSATI   “Önümüzdeki yılları kazasız belasız geride bırakarak gündemdeki projeleri, yatırımları, politikaları hayata geçirdiğimizde büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmiş olacağız. Artık Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en üst ligine adım atmak üzeredir. Küresel yönetim ve ekonomi sisteminin yeni baştan yapılandığı şu süreçte Türkiye’yi hak ettiği yere getirmek için son iki asrın en önemli fırsatını yakalamış durumdayız”.   DOĞUYLA BATI ÖZGÜRLÜKLERDE AYNI   “Ülkemizin doğusuyla batısı, kuzeyiyle güneyi arasında hem hak ve özgürlükler hem temel hizmetler bakımından hiçbir fark kalmamıştır. Cuma günü Diyarbakır’da vatandaşlarımızla gençlerimizle çok özel bir gün geçirdik. Türkiye’nin üzerine serpilmek istenen ölü toprağı nasıl attığının en somut canlı örneğini Diyarbakır’da yaşadık. Darbelerin, onun ikizi olan vesayetin kurduğu baskı ve zulüm düzeni Diyarbakır’da ağır hissedilmişti. Yaptığımız toplu açılış töreninde her alanda ihtiyacı olan yüzlerce kamu yatırımını halkımızın hizmetine sunduk”.   KİLİSEYE EDEPSİZLİĞİ KABUL EDEMEYİZ   “İstanbul Kadıköy’de bir kilise duvarının üzerine çıkılarak sergilenen saygısızlığı birliğimize, beraberliğimize yönelik bir provokasyon olarak görüyorum. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Böyle bir edepsizliği bizim kabullenmemiz mümkün değildir. Hangi dinden olursa olsun kalkıp kesinlikle onların mabetlerine bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir”. 
Kurban bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımız 16 Temmuz cuma akşamından 26 Temmuz pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyorlar” dedi.

haberimizvar.net

 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan kabine toplantısı yaklaşık 1 saat 50 dakika sürdü. Toplantının ardından basın açıklaması yapan Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlendiğini duyurdu. Bayramda yola çıkacak tüm vatandaşlardan trafik kurallarına harfiyen uymalarını ve dikkatli olmalarını isteyen Erdoğan, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor” dedi.   

 

PANDEMİDE NİSPETEN İYİ NOKTADAYIZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: “Virüsün yeni varyantları dünyayı tehdit ediyor. Biz hem sağlık sistemimizin gücü hem aşılama oranlarımızla nispeten iyi bir noktadayız. Aşılamanın nispeten düşük olduğu yerler tehdit altına girebilir. Ciddi gayretler ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz avantaja sahip çıkmak mecburiyetindeyiz”.

 

UMUTSUZLUK KÖRÜKLEME GAYRETLERİ

 

“2021 yılında ulaşacağımız büyüme oranıyla, dünyanın yükselen ekonomisi olduğumuzu, hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı ispatlayacağız. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası yolunda diğer alanlarla birlikte ekonomide de emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’nin üzerinde kara bulutlar dolaştırmak için çalışanların, müspet tüm gelişmelerin üzerini kapatarak umutsuzluk körükleme gayretlerinin beyhude olduğunu göreceğiz”.

 

SON İKİ ASRIN EN ÖNEMLİ FIRSATI

 

“Önümüzdeki yılları kazasız belasız geride bırakarak gündemdeki projeleri, yatırımları, politikaları hayata geçirdiğimizde büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmiş olacağız. Artık Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en üst ligine adım atmak üzeredir. Küresel yönetim ve ekonomi sisteminin yeni baştan yapılandığı şu süreçte Türkiye’yi hak ettiği yere getirmek için son iki asrın en önemli fırsatını yakalamış durumdayız”.

 

DOĞUYLA BATI ÖZGÜRLÜKLERDE AYNI

 

“Ülkemizin doğusuyla batısı, kuzeyiyle güneyi arasında hem hak ve özgürlükler hem temel hizmetler bakımından hiçbir fark kalmamıştır. Cuma günü Diyarbakır’da vatandaşlarımızla gençlerimizle çok özel bir gün geçirdik. Türkiye’nin üzerine serpilmek istenen ölü toprağı nasıl attığının en somut canlı örneğini Diyarbakır’da yaşadık. Darbelerin, onun ikizi olan vesayetin kurduğu baskı ve zulüm düzeni Diyarbakır’da ağır hissedilmişti. Yaptığımız toplu açılış töreninde her alanda ihtiyacı olan yüzlerce kamu yatırımını halkımızın hizmetine sunduk”.

 

KİLİSEYE EDEPSİZLİĞİ KABUL EDEMEYİZ

 

“İstanbul Kadıköy’de bir kilise duvarının üzerine çıkılarak sergilenen saygısızlığı birliğimize, beraberliğimize yönelik bir provokasyon olarak görüyorum. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Böyle bir edepsizliği bizim kabullenmemiz mümkün değildir. Hangi dinden olursa olsun kalkıp kesinlikle onların mabetlerine bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.